Aspirator 2în1 (vertical și de mână) fără sac cu acumulatori Bosch Flexxo BBH3ZOO25, Gama 4, Uz Dry, 2 trepte, Acc. Li-Ion 25.2V (uz 55min, reînc. 5h), Rezervor 0.4l, Greutate 3.35kg, Kit ProAnimal (Tornado Red)

COD: BBH3ZOO25
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Hong Kong (China)
Hong Kong
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Pentru iubitorii de animale - cu kitul integrat de accesorii pentru animale de companie aspiri de până la 30%* de ori mai rapid. Întotdeauna la îndemână - accesorii integrate și interschimbabile pentru proprietarii de animale de companie. Sistem RobustAir - pentru performanțe ridicate de curățare chiar și atunci când cutia se umple de praf.

Aspirator vertical și de mână fără sac cu acumulatori Bosch Flexxo BBH3ZOO25, Gama 4, Uz Dry, 2 trepte, Acc. Li-Ion 25.2V (uz 55min, reînc. 5h), Rezervor 0.4l, Greutate 3.35kg, Kit ProAnimal (Tornado Red)

Citeste descrierea completa
1.249,99 Lei -23%
mai ieftin cu 290,00 Lei
959,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Bosch România

Descriere

Performanță superioară în mod constant. Aspiratoarele tind să piardă din puterea de aspirare atunci când recipientul pentru praf se umple. Sistemul eficient RobustAir asigură constant performanțe ridicate datorită unui flux puternic de aer și a izolației îmbunătățite. Astfel recipientul pentru praf și filtrul necesită o curățare mai puțin frecventă.

Peria rolă se curăță ușor și rapid. Din când în când este nevoie să cureți peria rolă. Dar aceasta nu-ți va lua mult timp. Peria tip rolă poate fi detașată cu ușurință, iar părul este foarte ușor de îndepărtat de pe rolă.

Întotdeauna la îndemână -accesorii integrate pentru îndepărtarea rapidă a părului de animale. Nu mai pierde timp căutând accesoriile! Sunt integrate direct în dispozitiv și pot fi combinate. Duza flexibilă pentru spații înguste se extinde astfel incât poți să aspiri în locurile greu accesibile precum colțurile sau tavanele înalte. Rola tip perie curăță mai eficient părul de animale de companie.

Curățare pe toate suprafețele - pardoseală, tapițerie, pe tavan și în mașină. Este acum posibilă aspirarea pe orice tip de suprafață - de la pardoseală până la tavan. Aspiratorul dispune de accesorii utile care îți permit să cureți toate tipurile de pardoseli, dar și alte suprafețe, precum mese sau tapițerie. Îl poți folosi pentru a aspira interiorul mașinii tale.

Aspirator vertical și aspirator de mână pentru mai multă flexibilitate. Aspiratorul poate fi folosit fără accesorii. Aspiratorul de mână este ușor de utilizat și de manevrat. Este ideal pentru a îndepărta rapid murdăria de pe masă, scaune sau canapele și din spațiile greu accesibile precum sertare sau sub mobilă. Cutia pentru praf și filtrul sunt ușor de îndepărtat și de curățat.

Ușor de depozitat atunci când este nevoie. Datorită funcției Selfstand aspiratorul poate fi așezat în poziție verticală fiind foarte ușor de depozitat. Este întotdeauna pregătit pentru utilizare și poate fi încărcat la orice priză.

Perie electrică AllFloor HighPower pentru aspirarea ușoară a tuturor tipurilor de pardoseli. Peria electrică AllFloor HighPower funcționează la turații mari (aproximativ 5.000 rpm) ceea ce asigură o curățare temeinică pe toate tipurile de suprafețe, inclusiv parchet, covoare și plăci ceramice.

* Absorbtia firelor pe covor în comparație cu un aspirator cu fir de la Bosch cu perie turbo (BGL3A315). Testat conform EN 60312-1.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului