produse

Aparat de călcat vertical portabil cu aburi SteamOne S-Nomad (Red) [Gama NOMAD]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: S-Nomad Red
Date brute
G: 1,20kg

Descriere

magNET.ro este importator si distribuitor oficial SteamOne in Romania - aparate de calcat verticale cu aburi performante calitate

     De mai bine de 9 ani, SteamOne oferă o varietate largă de aparate de călcat vertical cu aburi. Spre deosebire de alte aparate de călcat, SteamOne nu lasă urme lucioase pe materialele naturale sau sintetice și nu arde fibrele. Cercetările efectuate asupra materialelor, fluxului de vapori și a componentelor lor au permis inginerilor SteamOne să dezvolte cel mai puternic aparat de călcat cu aburi vertical de pe piață. Flux blând și continuu: Spre deosebire de aparatele de călcat obișnuite care scot aburi cu presiune ridicată printr-un sistem de pompare, aparatele de călcat cu aburi verticale asigură un flux blând și continuu. Acest lucru asigură un călcat mai rapid și mai eficient, cu mai puține picături de apă și nu există riscul defectării sistemului de pompare.

     Compact, practic și cu un design foarte plăcut, SteamOne S-Nomad este gata să vă însoțească în toate călătoriile dvs. Echipat cu o placă din oțel inoxidabil, un declanșator ergonomic și prevăzut cu o pungă de depozitare, va deveni rapid un aliat indispensabil. Puternic, SteamOne S-Nomad este gata în numai 45 de secunde datorită cazanului său de aluminiu de maximum 1600W. Cu o talpă din oțel inoxidabil și ultra-rezistentă, oferă un debit de abur de 25g / min pentru a îmblânzi toate pliurile textilelor dvs. Hainele devin netede rapid și fără nici un risc de arsură. Este echipat cu un declanșator ergonomic, ușor de controlat, iar aparatul prezintă un finisaj fin și un aspect elegant. Fabricat în Franța, este un aparat de înaltă calitate.

     Foarte practic, SteamOne S-Nomad prezintă un conector universal pentru sticle, astfel, el se poate adapta la ceea ce aveți la îndemână, ideal în cazul în care rezervorul nu este lângă dvs., puteți conecta o sticlă de apă. Acest model oferă un flux continuu, perfect și pentru țesături groase. Compact, acest dispozitiv este ușor de transportat în călătoriile dvs. Acesta cântărește numai 1,1 kg, iar dimensiunile sale de 250 x 170 x 150 mm îi permit să ocupe puțin spațiu în valiza dvs. S-Nomad va fi partenerul dvs de stil în fiecare zi, acasă sau în deplasări!

Caracteristici
  Cazan de aluminiu de 1600W.
  Generează abur în 45 de secunde.
  Producția de abur 25g / min.
  Abur continuu, fără ardere.
  Placă din oțel inoxidabil, rezistentă la zgârieturi.
  Rezervor detașabil de 140ml.
  8 minute de abur continuu.
  Conector pentru sticle: Accesoriu ingenios pentru atașarea oricărei sticle de apă în loc de rezervor, ideal atunci când vă aflați departe sau pentru sesiuni lungi de călcat.
  Cablu de alimentare de 2 metri.
  Mobilitate excelentă.
  Livrat cu o pungă de depozitare.

Transport gratuit in service pe timp de garantie - SteamOne

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.