produse

Aparat de călcat vertical cu aburi Philips Seria 8000 GC810/20, 1600W, Jet de abur de până la 32 g/min, Garantat fără arsuri

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: GC810/20
EAN: 8710103923879
Lansat în: Q1 2021
Date brute
G: 2,44kg
L: 15,80cm
l: 36,50cm
Î:24,30cm

Descriere

Puternic şi comod pentru rezultate rapide în fiecare zi. Noul Philips seria 8000 asigură netezirea rapidă şi fără efort a vestimentaţiei zilnice; până la 5 articole de îmbrăcăminte, fără a avea nevoie de masă de călcat. Este sigur de utilizat pe toate materialele, chiar şi pe cele delicate; garantat fără urme de strălucire şi fără arsuri.

Jet de abur puternic de 32 g/min. pentru rezultate rapide. Jet de abur puternic de până la 32 g/min. pentru rezultate rapide în fiecare zi.

Gata de utilizare în doar 60 de secunde.

Placă încălzită pentru rezultate rapide. Netezeşte-ţi ţinuta în doar 3 minute**. Placa încălzită previne condensul pe articolele de îmbrăcăminte pentru rezultate rapide.

Netezeşte hainele agăţate pe umeraş sau întinse. Netezeşte hainele agăţate pe umeraş sau întinse, folosind placa noastră încălzită. Nu ai nevoie de masă de călcat.

Tehnologie unică De-Calc. Graţie tehnologiei De-Calc unice, brevetate, aparatul are o durată mai mare de viaţă cu aceeaşi performanţă a aburului.

Accesoriu StyleMat inclus. StyleMat oferă suport pentru retuşurile finale atunci când îţi netezești hainele întinse sau agăţate pe umeraş.

Rezervor de apă de 230 ml. 12 minute de netezire fără oprire! Rezervorul de apă de 230 ml îţi permite să netezeşti până la 5 articole de îmbrăcăminte sau două ţinute, fără a trebui reumplut. Mai mult decât suficient pentru retuşuri rapide înainte de a ieşi din casă.

Aburul distruge până la 99,9 % dintre bacterii*. Ultimele luni ne-au motivat să căutăm mai multe soluţii sănătoase şi igienice. Aparatul nostru de călcat vertical cu aburi distruge până la 99,9 % dintre bacterii*. Poţi să netezeşti chiar şi perdele şi aşternuturi.

Garantat fără arsuri cu tehnologia OptimalTemp. Aparatul de călcat vertical cu aburi se poate folosi pe orice tip de ţesături. Este o soluţie grozavă pentru ţesături delicate, cum este mătasea sau caşmirul.

 


Specificaţii tehnice:

 

*Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.
*Cămaşă de damă din bumbac şi fustă până la genunchi testate de laboratorul Philips la un debit de abur maxim.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.