produse

Filtru de umidificare Philips NanoCloud FY2425/30

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Vineri 1 Mar. - Luni 4 Mar.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 110,99 Lei
Diferență: 26,00 Lei
84,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: FY2425/30
EAN: 8710103871552
Lansat în: Q4 2018
Date brute
G: 0,19kg
L: 25,50cm
l: 25,50cm
Î:2,70cm

Descriere

Întotdeauna aer mai sănătos. Tehnologie NanoCloud. Curăţare uşoară.

NanoCloud suprem cu 99 % mai puţine bacterii. Tehnologia Philips NanoCloud este certificată ca fiind sigură din punct de vedere igienic. S-a dovedit că eliberează cu 99 % mai puţine bacterii în aer comparativ cu umidificatoarele cu ultrasunete.

Curăţare uşoară a filtrului de umidificare. Designul inteligent simplifică întreţinerea şi curăţarea filtrului de umidificare. Pur şi simplu scoateţi filtrul împreună cu roata acestuia de pe suportul roţii şi clătiţi filtrul de umidificare sub jet de apă.

Alertă de protecţie pentru aer sănătos pentru înlocuirea filtrului. Alerta de protecţie pentru aer sănăto.s te informează prompt atunci când este momentul să înlocuieşti filtrul. Dacă filtrul nu este înlocuit în acest moment, aparatul se opreşte din funcţionare, deoarece filtrul nu mai este eficient. Filtrul rotativ nu stă niciodată în apă şi se va opri din rotaţie când aparatul rămâne fără apă sau atinge nivelul de umiditate presetat, în timp ce ventilatorul va continua să funcţioneze în modul purificator şi să usuce filtrul. Astfel, beneficiezi mereu de aer sănătos.

Fără praf alb, fără pete de umezeală. Ceaţa invizibilă de apă creată cu ajutorul tehnologiei Philips NanoCloud nu generează praf alb sau pete de umezeală în încăpere.

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Lazin Sándor

14 Jan 2020

Prompt, Serios

Achizitie verificata

După mai multe căutări, am dat de firma magNET, în legătură cu filtrul de umidificare. Cum nici la Philips și nici la partenerii oficiali n-am găsit pe stoc produsul, am rămas uimit cât de repede mi-a trimis firma de pe stoc. După comandă am primit SMS/mesaj pe WhatsApp, comanda a fost înregistrată și pleacă în curând. Următoarea zi a fost la mine. WOW. Felicitări! Niciodată n-am auzit de ei, n-am avut nicio comandă până acum la ei, însă m-a surpins plăcut. RECOMAND! Foarte serioși! Numai bine!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.