produse

Filtru carbon activ Philips AC4123/10

COD: AC4123/10
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
190,99 Lei -32%
mai ieftin cu 61,00 Lei
129,99 Lei
(pret cu TVA inclus)

Descriere

Întotdeauna aer sănătos. Filtru cu carbon activ pentru aer curat. Filtrează gazele periculoase/mirosurile.

Alerta de protecţie pentru aer sănătos te avertizează atunci când este nevoie să înlocuieşti filtrul.  Alerta de protecţie pentru aer sănătos îţi oferă o avertizare timpurie privind momentul de înlocuire a filtrului. Dacă filtrul nu este înlocuit la timp, aparatul încetează să funcţioneze, pentru a evita funcţionarea fără efect atunci când filtrul este plin. Aceasta reprezintă asigurarea pentru un aer întotdeauna curat.

Elimină un spectru larg de gaze şi mirosuri dăunătoare. Filtrează gaze dăunătoare, precum benzen, formaldehidă şi mirosuri neplăcute.

Blocarea de protecţie pentru aer sănătos asigură întotdeauna aer sănătos. Funcţia Blocare de protecţie pentru aer sănătos îţi asigură întotdeauna aer sănătos. Aceasta opreşte purificatorul atunci când aerul sănătos nu mai poate fi garantat. Atunci când unul dintre filtre este aproape plin şi trebuie să fie curăţat sau înlocuit, alerta de protecţie pentru aer sănătos te avertizează să înlocuieşti sau să cureţi filtrul. Atunci când utilizatorii nu înlocuiesc filtrul în cauză, aparatul opreşte funcţionarea şi se blochează. 

Pentru purificatorul de aer Philips AC4002, AC4004.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)