produse

Filtru 3în1 Philips FY3430/30, Filtru cu cărbune activ - Filtru cu cărbune activ - Prefiltru, Durată de viață de până la 36 de luni, Filtrează gaze și mirosuri

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Marți 6 Dec. - Miercuri 7 Dec.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 486,99 Lei
Diferență: 147,00 Lei
339,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
COD: FY3430/30
EAN: 8710103909507
Lansat în: Q3 2019
Date brute
G: 1,68kg
L: 25,60cm
l: 25,60cm
Î:33,00cm

Descriere

Filtru Filtru Nano Protect FY3430/30, HEPA și cu carbon activ integrat captează eficient particulele periculoase, mici, de până la 0,003 um, inclusiv PM2,5, alergenii, bacteriile și virusurile.

Întotdeauna aer mai sănătos
Captează particulele periculoase, mici, de până la 0,003 um
Acest filtru HEPA și cu carbon activ integrat captează eficient particulele periculoase, mici, de pana la 0.003 um, inclusiv PM2.5, alergenii, bacteriile și virusurile. De asemenea, absoarbe și blochează formaldehida, TVOC și mirosurile în porii de dimensiuni nanometrice.

Echipat cu tehnologia VitaShield de la Philips, stratul HEPA este confecționat din material nețesut foarte fin, cu o suprafață de 2,43 m2. Performanța este mai durabilă și mai stabilă.

Strat de carbon activ
Suprafața stratului de carbon activ este egală cu cea a 31 de terenuri de fotbal.

Caracteristici esențiale:
 


 
Filtrele Philips asigură că dispozitivul funcţionează eficient.
Filtrele de aer Philips trec printr-un set de teste de inspecţie obligatorii şi stricte înainte de a fi lansate din fabrică. Sunt supuse unor teste riguroase de viaţă şi durabilitate, pentru funcţionare continuă non-stop. Filtrele noastre sunt concepute pentru a oferi cea mai bună performanţă a purificatorului dumneavoastră Philips până în ultima zi a duratei de viaţă a filtrelor.

3 filtre în 1 pentru confort şi performanţă superioară.
Filtrul cilindric 3-în-1 combină trei straturi de filtrare pentru a menţine dispozitivul în stare de funcţionare ca în prima zi. Filtru cu cărbune activ, HEPA şi prefiltrul sunt combinaţia optimă care elimină substanţele poluante, virusurile, alergenii şi bacteriile. Pentru a vă asigura că respiraţi aer mai curat, vă recomandăm să schimbaţi toate cele trei filtre simultan.
 
Performanţă superioară.
O filtrare în 3 straturi cu HEPA NanoProtect, carbon activ şi prefiltru asigură protecţia împotriva bacteriilor, polenului, prafului, PM2.5, părului de animale şi gazelor. Tehnologia HEPA NanoProtect nu doar captează substanţele poluante, ci foloseşte şi o sarcină electrostatică specială pentru a le atrage, permiţându-i să purifice aerul mai repede decât un filtru HEPA H13 care este utilizat medical. 
Până la 36 de luni de utilizare.
Filtrul Philips integrat 3-în-1 oferă o protecţie constantă şi garantează o filtrare optimă până la 36 de luni. 
Îndepărtează până la 99,9 % din virusuri.
Purificatorul captează aerosolii, inclusiv pe cei care pot conţine virusuri respiratorii. A fost testat independent şi s-a demonstrat că elimină până la 99,9 % din virusurile şi aerosolii din aer. Testat şi pentru coronavirus 
Curăţare regulată a prefiltrului.
Pentru o performanţă de filtrare optimă, curăţaţi în mod regulat prefiltrul cu aspiratorul


 
Urmaţi indicatorul de stare a filtrului inteligent de pe dispozitiv.
Dispozitivul dvs. Philips vă anunţă când să curăţaţi prefiltrul şi când să înlocuiţi filtrul. Acest lucru durează mai puţin de un minut. Întreţinerea dispozitivului este fără efort pentru a vă asigura că vă bucuraţi întotdeauna de aer curat şi sănătos.


 
Conectaţi-vă cu dispozitivul şi monitorizaţi-l prin aplicaţie.
Monitorizaţi durata de viaţă şi starea filtrului dumneavoastră oricând şi oriunde cu aplicația CleanHome+ (2). Primiţi alerte când este timpul să schimbaţi filtrul şi comandaţi cu uşurinţă un filtru de schimb direct din aplicaţie


 
Potrivire perfectă pentru o performanţă constantă ridicată.
Filtrul Philips original a fost proiectat împreună cu dispozitivul în sine pentru a asigura o potrivire perfectă, care garantează funcţionarea continuă fără probleme a dispozitivului.

 


Specificații:
 

Utilizare: Întreținere și curățenie
Destinat pentru: Purificatoare aer
Tip produs: Filtru
Brand compatibil: Philips
Tip filtru:

Antibacterial
Hepa
Anti alergic

 
Conținut pachet:
1 x filtru
 
Dimensiuni:
245 mm,
155mm,
318mm
 
Greutate: 1,4 g
Material: Plastic
Culoare: Gri / Negru
   


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.