produse

Husă Philips GC022/05 pentru mese de călcat GC240 și GC260 [Gama Easy8]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: GC022/05
Date brute
G: 0,34kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20aspiratoare%20statii%20de%20calcat.jpg
 

Călcat cu 10 % mai rapid cu PerfectFlow*. Stratul PerfectFlow asigură o distribuţie cu 10 % mai largă a aburului pentru călcat mai rapid.

Călcat cu 78 % mai puţin zgomot*. Experienţa de călcat este mai comodă cu o husă care îţi permite să calci rufele mai silenţios, oferind o reducere de 78% a zgomotului faţă de husa multistrat.

Călcare uşoară a cămăşilor: sistemul unic ShoulderWing. Cu sistemul unic ShoulderWing, călcatul cămăşilor este mai uşor ca niciodată. Acest sistem inovator permite călcatul cămăşilor fără a necesita prea multe rearanjări, ceea ce-ţi permite să economiseşti timp şi efort. Sistemul retractabil ShoulderWing regăsit în mesele din gama Easy 8 poate fi deschis şi închis, în funcţie de tipul articolului care urmează a fi călcat.

Tehnologie textilă 3D pentru flux de abur optimizat şi călcat mai rapidă. Noul strat textil 3D permite aburului să pătrundă în husa mesei de călcat graţie structurii poroase. Aceasta prelungeşte contactul hainelor cu aburul. Iar prin simpla utilizare mai eficientă a aburului, vei obţine mai rapid rezultate perfecte.

* - Distribuţie a aburului cu 10 % mai largă cu PerfectFlow.
* - Reducere de 78 % a zgomotului comparativ cu husa multistrat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.