Husă Philips GC020/00 pentru masa de călcat GC240 [Gama Easy8] (EOL - recomandăm GC023/00)

COD: GC020/00
Stoc epuizat

Husă de schimb pentru performanţă prelungită. Utilizează această husă specială de schimb pentru masa de călcat Easy8, pentru performanţă prelungită, inclusiv husele pentru sistemul ShoulderWings. Husele sunt uşor de poziţionat şi de fixat pe masă, graţie sistemului de fixare rapidă.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Sistem de fixare rapidă. Husele au un sistem de fixare simplă care menţin suprafaţa mesei perfect întinsă.

Perfectă pentru masa Easy8: 120x45 cm. Husa pentru masă este proiectată special pentru a fi folosită cu masa Easy8. Este potrivită pentru mesele de călcat cu dimensiunile de 120 x 45 cm.

Include ShoulderWings. Două huse de schimb pentru ShoulderWings sunt incluse în pachet, alături de sistemul de fixare uşor de folosit.

Călcat cu 60 % mai puţin zgomot*. Experienţa de călcat este mai comodă cu o husă de schimb care îţi permite să calci rufele mai silenţios, oferind o reducere de 60 % a zgomotului faţă de husa multistrat.

Călcare lină fără apă scursă pe podea. AquaBlock este o tehnologie unică ce previne scurgerea aburului condensat pe podea, ceea ce face această husă suprafaţa ideală pentru staţiile de călcat cu abur.

Ideală pentru staţiile de călcat cu abur. Această husă de schimb pentru masa de călcat este adecvată pentru staţiile de călcat cu abur de la Philips.

* - Reducere a nivelului de zgomot comparativ cu husa multistrat.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului