Filtru Philips s-filter HEPA13 de evacuare FC8038/01

COD: FC8038/01
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Sweden
Suedia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Filtrul Philips HEPA13 pentru aspiratorul tău captează 99,95 % din praful fin, pentru a-ţi oferi un mediu fără praf şi aer curat, fără alergeni. Aerul care trece prin filtru este chiar mai curat decât cel care se află deja în camera ta.

Citeste descrierea completa
114,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
769,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Filtru de evacuare HEPA13 pentru filtrare excelentă. Filtrul HEPA13 captează peste 99,5% din particulele fine de praf, pe care alte filtre doar le recirculează înapoi în aerul din casă. Prinde particulele fine, cum ar fi polenul şi acarienii, care declanşează alergii şi simptome astmatice. Filtrul se înlocuieşte o dată pe an.

s-filter® model standard pentru înlocuire uşoară. s-filter® este filtru de evacuare standard disponibil oriunde şi uşor de recunoscut datorită siglei. Este compatibil cu mai multe game de aspiratoare de la Philips, dar şi de la Electrolux, AEG, Volta şi Tornado.

Se înlocuieşte o dată la 12 luni pentru performanţă constantă. Pentru performanţă şi filtrare optime, recomandăm schimbarea filtrului la fiecare 12 luni.

Filtrul nu este lavabil. Filtrul nu trebuie spălat. Are o durată de utilizare de 1 an, după care trebuie înlocuit. Spălarea filtrului îl poate deteriora.

În pachet:
  - 1 filtru de evacuare Philips s-filter HEPA13.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului