Cap de aspirare Philips TriActive Z FC8077/01 pentru podele dure cu potrivire universală

COD: FC8077/01
Bucureşti: Stoc magazin

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Aspiră firimiturile mari şi praful fin dintr-o singură mişcare. TriActive Z este o inovaţie unică de la Philips, care îţi permite să aspiri firimiturile mari şi praful fin dintr-o singură mişcare, fără a împinge murdăria. Este ideal pentru suprafeţe dure şi dispune de potrivire universală, datorită adaptorului furnizat.

Citeste descrierea completa
169,99 Lei -38%
mai ieftin cu 65,00 Lei
104,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
509,99 Lei
469,99 Lei
469,99 Lei
414,99 Lei
789,99 Lei
999,99 Lei
899,99 Lei
869,99 Lei
949,99 Lei
789,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Canalele de aer în formă de Z împiedică capul de aspirare să împingă murdăria. TriActive Z are o inovaţie unică de la Philips care, spre deosebire de majoritatea capetelor de aspirare standard, asigură orientarea întregii murdării în interior, în locul împingerii acesteia înainte. Inovaţia constă în canale de aer în formă de Z, care orientează atât particulele mici, cât şi pe cele mari spre interior. În acest mod poţi curăţa mai mult dintr-o singură mişcare.

Design subţire pentru curăţare sub spaţiile joase. Capul de aspirare are un design subţire, prin urmare îţi poate fi mai uşor să ajungi sub mobilă sau în alte spaţii joase.

Potrivit pentru podele dure. Capul de aspirare este potrivit să funcţioneze pe toate tipurile de podele dure, precum parchet, gresie sau vinil.

Un adaptor asigură potrivirea universală a capului de aspirare. Capul de aspirare este livrat împreună cu un adaptor. Astfel, este compatibil cu modelele Philips, Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Rowenta, Hoover, LG, Panasonic, Zelmer şi cu numeroase alte aspiratoare cu racord de 32 sau 35 mm.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului