produse

4 saci Philips s-bag Classic Long Performance FC8021/03 cu potrivire universală

COD: FC8021/03
Bucureşti: Stoc limitat
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

Sweden
Suedia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
34,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
549,99 Lei
384,99 Lei
359,99 Lei
329,99 Lei
344,99 Lei
799,99 Lei
449,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Un standard universal pentru o alegere simplă. Sacul original Philips s-bag® poate fi utilizat pentru toate aspiratoarele cu sac produse de Philips şi Grupul Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado). Uită de grija căutării interminabile a unui sac de praf şi caută doar sigla s-bag®.

Durată de viaţă cu 50% mai lungă decât sacii tradiţionali din hârtie. s-bag® Classic Long Performance durează cu 50% mai mult decât sacii tradiţionali din hârtie. Materialul sintetic special al sacului şi capacitatea cu 15% mai mare garantează un flux de aer optim pentru a menţine capacitatea de aspirare a aspiratorului pentru o durată mai lungă.

Filtrează 99% din praful fin. Materialul sintetic al acestui sac de aspirator filtrează praful şi particulele în proporţie de până la 99%. Filtrează aerul mai eficient decât un sac de hârtie normal şi te ajută să cureţi particulele din aer, cum ar fi alergenii.

Certificat de TÜV pentru rezultate de încredere. Philips s-bag® Classic Long Performance a fost testat şi certificat în mod independent de TÜV Rheinland Group.

Sistem de închidere igienic pentru debarasare simplă. Sistemul patentat de închidere al sacului Philips s-bag® permite debarasarea simplă şi curată, fără a vărsa murdăria din interior.

Material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia. s-bag® Classic Long Performance este confecţionat din material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia.

În pachet:
  - 4 saci de praf.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)