produse

4 saci Philips s-bag Anti-Odour FC8023/04 cu potrivire universală

COD: FC8023/04
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

Sweden
Suedia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
59,99 Lei -17%
mai ieftin cu 10,00 Lei
49,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
799,99 Lei
449,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Un standard universal pentru o alegere simplă. Sacul original Philips s-bag® poate fi utilizat pentru toate aspiratoarele cu sac produse de Philips şi Grupul Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado). Uită de grija căutării interminabile a unui sac de praf şi caută doar sigla s-bag®.

Absoarbe şi neutralizează mirosurile neplăcute. Spre deosebire de sacii de aspirator obişnuiţi, sacul s-bag® antimiros utilizează un material sintetic rezistent acoperit cu o ceară absorbantă de mirosuri, pentru a capta mirosurile neplăcute şi a le împiedica să emane din aspirator. Acest sac de aspirator este ideal pentru persoanele care deţin animale de companie.

Filtrează 99% din praful fin. Materialul sintetic al acestui sac de aspirator filtrează praful şi particulele în proporţie de până la 99%. Filtrează aerul mai eficient decât un sac de hârtie normal şi te ajută să cureţi particulele din aer, cum ar fi alergenii.

Material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia. Sacul s-bag® antimiros este confecţionat din material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia.

Sistem de închidere igienic pentru debarasare simplă. Sistemul patentat de închidere al sacului Philips s-bag® permite debarasarea simplă şi curată, fără a vărsa murdăria din interior.

În pachet:
  - 4 saci de praf Philips s-bag Anti-Odour.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)