produse

4 saci Philips s-bag Anti-Allergy FC8022/04 cu potrivire universală

COD: FC8022/04
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

Sweden
Suedia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
48,99 Lei -18%
mai ieftin cu 9,00 Lei
39,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
799,99 Lei
449,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Un standard universal pentru o alegere simplă. Sacul original Philips s-bag® poate fi utilizat pentru toate aspiratoarele cu sac produse de Philips şi Grupul Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado). Uită de grija căutării interminabile a unui sac de praf şi caută doar sigla s-bag®.

Antialergic, ideal pentru persoanele care suferă de astm şi alergii. Sacul s-bag® antialergic realizează o filtrare foarte bună, pentru a captura polenul, particulele de praf, acarienii şi alergenii provenind de la acarieni sau de la părul de pisică şi având dimensiuni chiar şi de 1 micron. Acest nivel de filtrare reduce semnificativ expunerea la alergeni a membrilor familiei şi este benefic pentru persoanele care suferă de astm sau de alergii.

Material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia. Sacul s-bag® antialergic este confecţionat din material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia.

Sistem de închidere igienic pentru debarasare simplă. Sistemul patentat de închidere al sacului Philips s-bag® permite debarasarea simplă şi curată, fără a vărsa murdăria din interior.

În pachet:
  - 4 saci de praf s-bag Anti-Allergy.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)