produse

3 saci Philips s-bag Ultra Long Performance FC8027/01 cu potrivire universală

COD: FC8027/01
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 23 Iun. - Joi 24 Iun.

Fabricat în*:

Sweden
Suedia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
59,99 Lei -17%
mai ieftin cu 10,00 Lei
49,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
799,99 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Aspiratoare, statii de calcat, aparate de calcat verticale
 

Un standard universal pentru o alegere simplă. Sacul original Philips s-bag® poate fi utilizat pentru toate aspiratoarele cu sac produse de Philips şi Grupul Electrolux (Electrolux, AEG, Volta, Tornado). Uită de grija căutării interminabile a unui sac de praf şi caută doar sigla s-bag®.

Durată de funcţionare cu 80% mai lungă decât sacii de aspirator tradiţionali. s-bag® Classic Long Performance durează cu 80% mai mult decât sacii tradiţionali din hârtie. Materialul sintetic special al sacului şi capacitatea cu 15% mai mare garantează un flux de aer optim pentru a menţine capacitatea de aspirare pentru o durată mai lungă.

Capacitate XXL 5 l şi cea mai mare putere de aspirare chiar dacă sacul se umple. Noul material sintetic de înaltă performanţă al acestui sac asigură un flux de aer optim şi oferă aspiratorului tău cea mai mare putere de aspirare în timpul întregii durate de funcţionare a sacului de aspirator. Utilizează capacitatea XXL 5 l a sacului şi obţine cea mai mare putere de aspirare chiar dacă sacul se umple.

Material cu straturi multiple pentru filtrare excelentă. Mulţumită filtrării excelente din materialul cu straturi multiple, sunt capturate chiar şi cele mai fine particule, contribuind la un rezultat mai bun de curăţare şi un aer mai curat în casa ta, şi te ajută să cureţi particulele din aer, cum ar fi alergenii.

Certificat de TÜV pentru rezultate de încredere. Philips s-bag® Ultra Long Performance a fost testat şi certificat în mod independent de TÜV Rheinland Group.

Sistem de închidere igienic pentru debarasare simplă. Sistemul patentat de închidere al sacului Philips s-bag® permite debarasarea simplă şi curată, fără a vărsa murdăria din interior.

Material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia. s-bag® Ultra Long Performance este confecţionat din material sintetic deosebit de rezistent, fabricat în Suedia.

În pachet:
  - 3 saci de praf Philips s-bag Ultra Long Performance.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)