produse

Râșniță dublă Cuisinart SG6SE, Pearl Grey

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 3 ani
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SG6SE
EAN: 3030050161021
Date brute
L: 25,50cm
l: 11,00cm
Î:9,00cm

Descriere

-Această râșniță electrică dublă pentru sare-piper, marca Cuisinart, vă permite să condimentați rețetele printr-o simplă apasare de buton. Este necesar doar să răsuciți râșnița pentru a comuta între sare și piper.

-Această râșniță de condimente va arăta grozav pe blatul de lucru sau pe masă. Păstrați-o în suportul de încărcare, pentru a va menține suprafetele curate și a vă asigura că râșnița dvs. este întotdeauna complet încărcată atunci când aveți nevoie de ea.

-Cu 2 recipiente ușor de îndepărtat, puteți umple râșnița cu sare, piper, ierburi sau condimente și puteți ajusta nivelul de măcinare pentru un rezultat fin sau grosier.

-Este foarte ușor de utilizat – alegeți care dintre capete doriți să utilizați, îndreptați-o în jos, apoi pur și simplu apăsați butonul pentru a elibera conținutul. De asemenea, râșnița vine cu un capac de măsurare care se potrivește cu aceasta, astfel încât să puteți măcina cu ușurință cantitatea perfectă ce trebuie adaugată la rețete în timpul gătitului.

-Râșnița de condimente are baterie încastrată, deci nu va trebui niciodată să înlocuiți bateriile - o încărcare completă oferă aproximativ 20 de minute de utilizare continuă.

SG6SE-00.jpg

Caracteristici esențiale:
*Complet reîncărcabilă pentru o performanță de măcinare constantă, fără baterii;
*O încărcare completă oferă aproximativ 20 de minute de utilizare continuă;
*Control precis, complet reglabil, pentru rezultate fine până la grosiere;
*Mecanism de măcinare ceramic, cu o durată lungă de viață;
*2 recipiente mari, ușor de umplut cu sare, piper, ierburi uscate sau condimente;
*Include suport de încărcare;
*Tava de măcinat detașabilă colectează resturile în baza suportului de încărcare, menținând suprafețele de lucru curate;
*Capac de măsurare încorporat;
*Dimensiuni (Lxlxh): 11 x 9 x 25,5 cm.

Specificații:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.