produse

Râșniță de condimente Cuisinart Style SG21BE, 200W (pulse), Capacitate 90g, Lame din oțel inoxidabil ultra ascuțite, Condimente dure, nuci și sosuri, Piciorușe antiderapante din cauciuc, Fără BPA, Albastru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 3 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: Cuisinart România
Tip: Free Pickup & Return
COD: SG21BE
EAN: 3030050152517
Lansat în: Q4 2019
Date brute
G: 1,65kg
L: 20,00cm
l: 11,00cm
Î:11,00cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Rasnita de condimente Cuisinart a fost special conceputa pentru a macina nuci sau cele mai dure condimente. Parte a colectiei Style, aceasta rasnita compacta isi va gasi locul pe blatul sau raftul de bucatarie. Folosirea ingredientelor proaspete este cel mai simplu mod de a scoate in evidenta aromele unei retete. Cu motorul sau puternic de 200 W si lamele ultra-ascutite, rasnita de condimente Cuisinart va macina chiar si cele mai dure ingrediente in cateva secunde. Proiectat cu lamele cat mai aproape de baza vasului, rezultatul este perfect consistent, chiar si in cantitati mici. De asemenea, este perfecta pentru prepararea sosurilor, inclusiv pesto si hummus, dar si pentru zdrobirea nucilor sau macinarea cafelei. Apasarea capacului activeaza rasnita electrica. Odata ce consistenta dorita a fost atinsa, preparatul poate fi depozitat intr-unul din cele doua boluri din otel inoxidabil cu capac, livrate in pachet. Astfel, mirosurile nu vor fi amestecate.

Caracteristici:
  
- Motor de 200W;
  - Functionare prin apasarea capacului pentru un control precis al consistentei in cateva secunde;
  - Lamele din otel inoxidabil ultra ascutite, special concepute pentru a macina cele mai dure condimente si nuci;
  - 2 boluri detasabile din inox cu capac pentru a pastra prospetimea ingredientelor macinate;
  - Comanda de pornire/oprire push-top pentru o operare simpla;
  - Blocarea de siguranta incorporata impiedica functionarea, cu exceptia cazului in care capacul este fixat in siguranta;
  - Bolul are o capacitate pana la 90g;
  - Picioruse antiderapante din cauciuc;
  - Fara BPA.
 

Review-uri / Comentarii

5.0
2 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Măneciu Cristiana

18 Jun 2022

CAPABILĂ

Achizitie verificata

Parmezan, busuioc, ulei de măsline. În funcție de dispoziție și puțin usturoi, pentru un pesto reinventat. Nu a durat mai mult de câteva secunde. Luat sosul cu o spatulă și mi-am văzut de alte treburi. Exact ce trebuie, compactă și puternică. Are recipient mic, dar tot ansamblul pare calitativ, solid. Am citit multe review-uri online până să mă hotărăsc și mă bucur că am îndrăznit să o cumpăr, simt că voi găti din ce în ce mai des. Încă un avantaj major, are două vase mici cu capac, le poți depune în frigider pentru uz la o dată ulterioară, dar nu prea târziu.

Petcu Anastasia

29 Nov 2023

Rasnita

Achizitie verificata

Minunată

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.