produse

Râșniță de cafea DeLonghi Dedica Digital KG 521.M, Afișaj LCD, 150W, 18 trepte, Capacitate boabe 350g, Până la 14 cești, Role conice inox fără supraîncălzire, În portafiltru sau în recipient, Finisaje premium

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
COD: KG 521.M
EAN: 8004399331303
Date brute
G: 3,30kg
L: 17,00cm
l: 28,50cm
Î:46,00cm

Documente oficiale

17 April 2021
899.75KB

Descriere

ATENTIE! Râșniță compatibilă doar cu espressoare manuale De'Longhi!

Rasnita de cafea KG 521.M poate rasni boabele de cafea la diferite grade de macinare in functie de tipurile de bauturi pe baza de cafea preferate. Rasniti boabele de cafea direct in portafiltru pentru utilizare directa sau in recipientul de cafea macinata. Se poate selecta numarul de cesti de cafea (1-14 cesti) sau dozele de cafea pentru espresso (1 sau 2 cesti).

Interfata cu afisaj LCD. Afisajul LCD indica setarile de macinare, numarul de cesti si aroma dorita pentru un control complet asupra functiilor espressorului.

Rasnita Burr. Cele doua rotite de macinat asigura zero supraincalzire si pastreaza intreaga aroma. Rotita de macinare superioara se poate detasa pentru o curatare mai usoara.

18 setari de rasnire. Cele 18 setari de pe rotitele de macinare ajustabile permit un control total asupra gradului de macinare pentru a obtine o pudra cu adevarat personalizata.

Pana la 14 cesti. Alegeti numarul de cesti pentru care doriti sa macinati pudra de cafea in recipientul dedicat cu o capacitate de 170g: de la 1 pana la 14 cesti.

Caracteristici:
  - Finisajele premium din metal;
  - Rasnita conica, partea superioara detasabila pentru curatare usoara;
  - Capacitate: aprox. 350 grame de boabe de cafea;
  - Dimensiunea cafelei macinate: de la 1 la 18 (pentru espresso, filtru, etc, in functie de dimensiunea selectata);
  - Rasnire cu 2 optiuni diferite: poate rasni direct in recipientul pentru cafea macinata sau in suportul portafiltrului utilizand accesoriul dedicat;
  - Capacitatea recipientului de cafea macinata este de aprox. 170 gr.

ATENTIE! Râșniță compatibilă doar cu espressoare manuale De'Longhi!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.