produse

Pachet espressor Nespresso Krups XN911B10 Vertuo Next Light, 1500W, Tehnologie Centrifusion, Control prin Bluetooth si Wi-FI, 1.1L, Gri + Aparat de spumare lapte Aeroccino

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XN911B10
EAN: 3016661163982
Date brute
G: 6,43kg
L: 40,00cm
l: 30,00cm
Î:38,00cm

Descriere



●Îți place să mergi la o cafenea și să-ți oferi o ceașcă de cafea delicioasă?Aceeași cafea delicioasă o poți face acasă acum, Krups XN910B10 Nespresso Vertuo Next Light Grey face cafea pe gustul dvs.

●Acest aparat de cafea cu capsule bine gândit de 1260 W vă prepară cafeaua în cel mai scurt timp, capacitatea rezervorului de apă este de 1,1 l.
●Pur și simplu introduceți capsula selectată în XN910B10, când ați setat funcția potrivită pentru dvs., apăsați butonul, asta este tot ce te separă de espresso-ul sau cappuccino preferat.
●Cei cărora le place să-și bea cafeaua dintr-o cană mai mare vor aprecia că înălțimea bazei aparatului de cafea este reglabilă.
●Culoarea gri a aparatului de cafea completează frumos decorul casei tale, capsulele Nespresso sunt potrivite pentru acest aparat de cafea.
●Dispozitivul este fabricat în proporție de 54% din plastic reciclat pentru un viitor mai durabil.



Caracteristici esențiale:
-Cinci dimensiuni de cupe.
O singură cafetieră elegantă pentru cinci mărimi de cești, fie că este o carafă de 535 ml, o cană de 230 ml, un Gran Lungo de 150 ml, un Double Espresso de 80 ml sau un Espresso de 40 ml, există patru capsule de dimensiuni diferite pentru stiluri de cafea: cea mai mare capsulă este Carafe, cea mai mare este Mug, medie este Gran Lungo sau Double Espresso, iar capsula mică este Espresso. Fiecare capsulă ascunde cafeaua fin măcinată și prăjită, păstrând prospețimea perfectă a pământului.
-Tehnologia Centrifusion™.
Tehnologia de cafea Centrifusion™ patentată de la Vertuo a fost dezvoltată de Nespresso, doar introduceți capsula, închideți maneta și aparatul de cafea va învârti capsula la 4.000 rpm pentru a crea stratul perfect de crema de cafea măcinată și apă pentru experiența ta preferată Gran Lungo sau cafeaua clasică. În timp ce bei espresso.
-Fiecare amestec este făcut în stilul său.
Sistemul inteligent de cafea Vertuo recunoaște fiecare cafea Nespresso, citind codul de pe marginea capsulei, aparatul de cafea va seta automat parametrii pentru cafeaua Nespresso selectata, astfel incat nu trebuie sa setezi nimic. Drept urmare, cafeaua selectată își dezvăluie perfect aromele la atingerea unui buton.
-Ține pasul cu lumea în schimbare.
Pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe, Vertuo Next vă actualizează automat programul printr-o conexiune WiFi, astfel, experiența de preparare a cafelei va fi mereu impecabilă, iar pentru o lungă perioadă de timp nu vei avea de ales decât să savurezi cafeaua de specialitate.
-În fiecare cană.
Vă aducem cafelele excelente ale lumii în fiecare ceașcă care face lumea un loc mai bun, cu grijă și creativitate, facem momentele de cafea cu adevărat speciale.
-Angajament pe termen lung.
Plătim fermierilor o primă de calitate pentru cafeaua achiziționată prin programul de calitate durabilă AAA și investim în programe sociale, cum ar fi pensionarea și securitatea, pentru a ne asigura că producția de cafea este o afacere profitabilă pentru viitorii fermieri.
-Acțiunea contează.
Scopul nostru este să avem toate ceștile de cafea Nespresso neutre din carbon până în 2022.
-Selecția cafelei.
Nespresso oferă o gamă largă de zaț de cafea pentru a vă bucura de o cafea răsfățată în orice moment al zilei, de asemenea, puteți face toată cafeaua Nespresso cu lapte sau spumă de lapte, realizând o varietate de rețete, precum cappuccino, latte sau espresso macchiato.



Specificații:

Tip produs: Aparat de cafea cu capsule
Putere maximă: 1500 W
Capacitate rezervor de apă: 1,1 L
Presiunea pompei: 19 Bar
Timp de încălzire: 30 sec.
Rezervor de apă detașabil:
Oprire automată:
Oprire automată programabilă: Nu
Tavă de picurare detașabilă:
Tavă de picurare reglabilă:
Pronunție automată a capsulei:
Preparare automată a băuturilor:
Numar de retete:  5
Tip de cafea care poate fi folosită: Capsule de cafea
Producător: KRUPS
Lăţime: 140mm
Înălțime: 314mm
Adâncime: 432mm
Greutate: 4kg
Conținutul pachetului: 1* Espressor
Perioadă de garanție: 24luni
Culoare: Negru / Gri


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.