produse

Espressor manual KRUPS Calvi Latte XP345810, Sistem patentat Thermoblock Compact, Pompa de presiune 15 bari, Espresso, Cappuccino, Latte

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
COD: XP345810

Descriere

Sistemul Pantentat Thermoblock Compact. Datorită sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

Cappuccino și latte cremoase de fiecare dată. Datorită duzei de abur SuperCappuccino îți poți prepara un cappuccino cremos cu o spumă de consistență perfectă, plus o varietate de băuturi în confortul casei tale.

Tehnologie avansată pentru un cappuccino excelent. Sistemul Pantentat Thermoblock Compact este însoțit de pompa de presiune de 15 bari pentru a-ți oferi un espresso delicios, chiar la tine acasă.

Încălzire rapidă datorită sistemului patentat Thermoblock Compact. Expresorul beneficiază de sistemul patentat Thermoblock ce oferă o preîncălzire rapidă, în medie de 40 de secunde.

Sistem electronic de reglare a temperaturii. Un factor important în obținerea unuei băuturi pe bază de cafea perfecte îl reprezintă temperatura. Datorită funcție de reglare electronică a temperaturii obții de fiecare dată un espresso sau un cappucino delicios, chiar la tine acasă.

Setare manuală pertru băuturi pe gustul tău. Setările manuale aduc un plus de control, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea propria ta rețetă de cafea.

Rezervor de apă detașabil de 1L. Rezervorul de apă detașabil este ușor de alimentat, oferind cantitatea perfectăde apă pentru orice băutură.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.