produse

Espressor manual DeLonghi Nespresso Vertuo Next ENV120.W, Alb

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Miercuri 17 Apr. - Joi 18 Apr.

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 749,99 Lei
Diferență: 300,00 Lei
449,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ENV120.W
EAN: 8004399024885
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 4,70kg
L: 42,30cm
l: 31,40cm
Î:14,00cm

Descriere

vertuonext.jpg

Vertuo Next își stabilește întotdeauna obiective înalte.
Dacă simți că ai nevoie de o ceașcă de cafea (230ml) dimineața, un espresso (40ml) după prânz și un Gran Lungo (150ml) după-amiaza, Vertuo Next te va acoperi perfect. Pentru a putea decide cât de mult doriți să duceți experiența cu cafeaua la nivelul următor, acesta are un set complet de sugestii de cafea cu cinci dimensiuni de ceașcă, toate la simpla apăsare a unui buton.

Vertuo Next oferă cunoscuta experiență de cafea. Nespresso, și mai modernizată, cu noul sistem de extracție, tehnologia Centrifusion. Această tehnologie permite aparatului să citească codul de bare scris pe fiecare capsulă. Apoi rotește capsula, ajustând setările cu cea mai mare precizie, pentru a scoate la iveală comorile ascunse ale fiecărei capsule și pentru a crea rezultatul final al cafelei care se potrivește fiecărui amestec.



Cinci dimensiuni de cupe diferite pentru fiecare gust. Un aparat elegant, 5 căni de cafea la dispoziție cu o simplă atingere. De la exuberanta Carafă (535ml) (septembrie 2021) la ceașca clasică (230ml) sau Gran Lungo echilibrat (150ml). Și, desigur, espresso intens (40ml) sau dublu (80ml) intens. Cafea sigilată în capsule dintr-o porție, pentru a o savura proaspăt extrasă din plantație direct în ceașcă.

Centrifusion Technology ™. Folosind Centrifuzia brevetată Nespresso. Tehnologia de extracție, aparatul de cafea Vertuo Next eliberează aromele și aromele care ies în evidență în fiecare amestec prin rotirea cafelei măcinate în fiecare capsulă de cafea Vertuo reciclabilă până la 4.000 minute inclusiv. Drept în ceașcă și cu cremă de cea mai bună calitate. Vă servim de fiecare dată o cafea extrasă cu măiestrie.

vertuonext01.jpg

Fiecare capsulă este identificată printr-un cod de bare diferit. Cafeaua extrasă acum înseamnă și cafea special preparată cu aparatul Vertuo Next. Sistemul inteligent de extracție Nespresso recunoaște capsula Vertuo selectată din codul de bare listat și ajustează parametrii de extracție în consecință. Nici nu trebuie să modificați setările. Doar apăsați butonul și bucurați-vă de rezultatul extragerii de fiecare dată.

Doar o atingere, cu un singur buton. Aparatul de cafea Vertuo Next de la Nespresso vă duce într-o lume plină de nenumărate posibilități de extracție a cafelei. Cedați la o carafă fastuoasă (septembrie 2021) sau bucurați-vă de espresso-ul exploziv. Fiecare capsulă de cafea Vertuo reciclabilă este extrasă automat prin deschiderea capului. Și puteți regla suportul paharului în trei poziții sau chiar îl puteți scoate complet.

Tehnologie modernă. Pentru a fi mereu actualizat tehnologic, camera Vertuo Next de la Nespresso se actualizează automat prin Wi-Fi. Pentru o experiență unică de extracție a cafelei. Cafea de calitate absolută Nespresso respectă standarde foarte înalte în selecția cafelei. Capsulele din aluminiu sigilate ermetic și reciclabile vă oferă cel mai bun mod de a menține prospețimea cafelei și de a-i asigura gustul excelent. Acest lucru permite Vertuo să ofere o varietate de cani proaspăt extrase și espresso autentic pentru a se potrivi fiecărui gust, în fiecare moment al zilei.

presentationvertuonext.jpg

De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.

reciclenesspreso.jpg
 

Cafeaua este protejată de factorii din exterior. Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.

nesspreso-02.jpg

Specificații:

Putere: 1500 W
Presiune pompă: 0 bar
Capacitate rezervor apă: 1.1 l
Capacitate recipient reziduuri: 10
Tip: Cu capsule
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare: Capsule
Tip băutură: Cafea;
Espresso;
Espresso dublu.
Număr produse preparate: 5
Număr duze cafea: 1
Funcții: Oprire automată;
Bluetooth;
Control Wi-Fi;
Sistem economisire energie electrică;
Rezervor apă detașabil.
Lățime: 140 mm
Adâncime: 423 mm
Înălțime: 314 mm
Greutate: 4 Kg
Lungime cablu: 75 cm
Culoare: Alb

Scurtă Istorie: Un brand elvețian, inventat în Elveția și implantat ferm acolo, Nespresso contribuie activ la economia elvețiană. Învățăm și ne adaptăm de 30 de ani, 1986 s-a născut sistemul de cafea porționată Nespresso, oferind un nou mod de a vă bucura de cafea, Nu există niciun secret, dacă cafeaua dvs. Nespresso este bună, este pentru că a fost culeasă, amestecată și prăjită cu cea mai mare grijă. 1991-un program ambițios de reciclare este lansat de Nespresso în elveția. Elvețienii încep să-și returneze capsulele de cafea uzate. 2003-trei litere,un singur angajament:se naște programul Nespresso AAA Sustainable Quality. 2009-aprovizionare responsabilă, colectarea capsulelor, reducerea emisiilor de carbon, obiectivele noastre din 2013 sunt definite. 2012- Cu inițiativa de administrare a aluminiuluiNespresso se angajează în aprovizionarea durabilă a aluminiului. 2014-noi obiective pentru 2020 coroborate cu o investiție a pr.500 de milioane-Nespresso își contnuă angajamentul față de sustenabilitate. 2016-datorită fondului de dezvoltare durabilă, va fi posibilă lansarea de inițiative inovatoare, precum renașterea sectorului cafelei din zimbabwe. 2017-pe baza obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, reportul Crearea valorii partajate prezintă progresele noastre în materie de sustenabilitate într-un mod transparent. Cu Nespresso , am învățat să ne concentrăm mai degrabă pe calitate decât pe cantitate. Fapte înainte de toate, descoperiţi demersurile noastre prin care vă oferim o cafea excepţională, dincolo de cuvinte, protejând totodată mediul înconjurător şi asigurând bunăstarea fermierilor Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o cafea excepțională care să fie, totodată, o forţă a binelui: reducem, refolosim, reciclăm. Sprijinim fermierii și comunităţile din care provin. Vă oferim o cafea a cărei amprentă de carbon va deveni complet neutră până în 2022.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.