produse

Espressor manual DeLonghi Nespresso CitiZ EN167.W - 0132192198, 1260W, 19 bari, Rezervor 1L, Capsule, Funcție încălzire rapidă (25 sec), Oprire automată, Alb

Cluj: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Joi 9 Mai - Vineri 10 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 889,99 Lei
Diferență: 290,00 Lei
599,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN167.W
EAN: 8004399331372

Descriere

●Nespresso este un brand de lux, recunoscut în întreaga lume pentru calitatea excepțională a cafelei și serviciile Clubului Nespresso, istoria brandului Nespresso a început în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o tehnologie revoluționară: ambalarea în porții individuale, în capsule, a cafelei de cea mai înaltă calitate, odată prăjită și măcinată și realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel încât iubitorii de cafea să poată prepara acasă, cu cea mai mare ușurință espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiți barista. Sistemul creat de Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni se bucură de cafea în zilele noastre, această inovație a modelat cultura mondială a cafelei, datorită inovației și înaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspăt măcinate ambalate în porții individuale, către brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenți cunoscători în ziua de astăzi.

●Nespresso aplică unele dintre cele mai riguroase standarde de selecție a cafelei, realizând 24 de varietăți de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenți dintre cunoscătorii cafelei, capsulele din aluminiu, sigilate ermetic se păstrează intacte, până în momentul extracției în ceașcă, prospețimea și aromele delicate ale cafelei proaspăt prăjită și măcinată care i-a cucerit pe iubitorii de cafea din întreaga lume. Cafea de cea mai înaltă calitate , momentul revelator al degustării, Nespresso a perfecționat în cele mai mici detalii toate etapele de producție. Deoarece o singură boabă de cafea neconformă poate afecta calitatea unui lot întreg, aplicăm riguros cele mai înalte standarde de calitate până la ultimul bob de cafea. Astfel, gustul excepțional al cafelei Nespresso nu este o întâmplare: la Nespresso inovăm și dezvoltăm permanent tehnologii noi și nu facem compromisuri în nicio etapă, fiind consecvenți misiunii noastre de a vă oferi una dintre cele mai bune cafele din lume, obținută cu cea mai mare grijă față de mediu și față de oamenii implicați în proces.

●Design inspirat de stilul de viață alert din marile orașe, Espressorul CitiZ a devenit emblematic pentru Nespresso, fiind apreciat deopotrivă de pasionații de design și iubitorii de cafea din întreagă lume datorită designului compact, intuitiv și ușurinței în utilizare. Premii pentru design acordate: Red Dot Product Design Award 2009 Good Design Award – The Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design 2009

Nespresso-91056101-93252.jpg

Caracteristici esențiale:

-Espresso și Lungo.
Espressorul Nespresso CitiZ prepară impecabil cafeaua de fiecare dată, aidoma unui Barista experimentat și vă propune 2 modalități de preparare a cafelei – espresso și lungo – printr-o singură atingere datorită interfeței tactile încorporate. Setările din fabrică, pe care le recomandăm pentru prepararea sortimentelor de cafea Nespresso sunt 40 ml de apă pentru espresso și 110 ml de apă pentru lungo, aveți însă posibilitatea de a personaliza chiar dumneavoastră volumul de apă dorit pentru prepararea celor două băuturi. Butoanele sunt iluminate, tăviță pliabilă, care preia picăturile după fiecare preparare, permite utilizarea unor dimensiuni variante de cești și pahare. Recipient capsule utilizate: 9-11 capsule.

-Încălzire rapidă și presiune superioară.
Espressorul Nespresso CitiZ este echipat cu o pompă de înalta presiune, care asigura extracția sub presiune de până la 19 bari, în așa fel încât dumneavoastră să regășiți în ceașcă cele mai delicate arome și o crema densă, onctuoasă, incomparabilă, prin sistemul de încălzire rapidă apă atinge temperatura optimă pentru prepararea cafelei în mai puțin de 25 de secunde. Capacitate rezervor de apă: 1 L.

-Economie de energie.
Espressorul se închide automat, pentru reducerea consumului de energie, după 9 minute de inactivitate, puteți extinde acest interval până la 30 minute. Espressorul consumă cu până la 40% mai puțină energie decât modelele clasa energetică A, confirm standardelor FEA/CECED.

-Set capsule de cafea cadou.
Fiecare espressor Nespresso conține un set cadou cu o selecție de 14 capsule de cafea, descoperiți astfel profilul aromatic unic al cafelei Nespresso imediat ce ați achiziționat aparatul! Comezile ulterioare de capsule cafea se pot face imediat după înscrierea în Clubul Nespresso, online, telefonic sau în Nespresso Boutique.
 

-Ce conține capsula?
Capsulele de cafea Nespresso conțîn exclusiv cafea prăjită și măcinată, de cea mai înalta calitate, obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume, odată prăjită și măcinată, selecția superioară de cafea Nespresso specifică rețetei fiecărui sortiment este ambalată în capsule din aluminiu. În acest fel, cafeaua este protejată de acțiunea oxidativă a oxigenului din aer și a luminii, capsulă păstrând intacte prospețimea și cele mai fine note aromatice ale cafelei timp de 12 luni. Capsulele Nespresso, fiind din aluminiu, pot fi reciclate în totalitate, aluminiul este transformat în alte produse iar zațul de cafea în îngrășăminte și fertilizatori. Nespresso implementează propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor.

-Selecția boabelor de cafea.
Nespresso selectează doar soiuri de cafea Gourmet, din vârful de calitate al producției mondiale de cafea, cutreieram cele mai îndepărtate și sălbatice regiuni în căutarea celor mai bune boabe de cafea.

-Realizarea sortimentelor de cafea.
Fiecare sortiment de cafea Nespresso are o rețeta unică, inegalabilă, încununând eforturile experților noștri de a armoniza în proporțiile potrivite boabe de cafea din soiuri excepționale, cu profiluri specifice de prajire și măcinare, realizarea sortimentelor de cafea Nespresso amintește de realizarea parfumurilor fine. Aidoma măeștrilor parfumieri, experții noștri analizează structura fiecărui bob de cafea și identifica notele aromatice pe care procesul de prajire le scoate la iveală, realizând apoi rețeta fiecărui sortiment de cafea cu minuțiozitate, în cele mai mici detalii, într-un proces de creație desăvârșit.

-Prăjirea.
Prăjirea și măcinarea sunt etape esențiale în realizarea sortimentelor excepționale Nespresso deoarece relevă potențialul aromatic al baobelor verzi de cafea, acestea, odată prăjite și măcinate, pot exprima în ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, iar experții noștri se asigura că veți savura una dintre cele mai bune cafele din lume. În timp ce prăjirea necorespunzătoare poate distruge chiar și cea mai bună cafea, tehnică unui expert va scoate la iveală și va amplifică cele mai fine note aromatice din fiecare bob de cafea, din acest motiv Nespresso dezvoltă profiluri de prajire specifice pentru fiecare sortiment de cafea.

-Avantajele Clubului Nespresso.
Specialiștii Nespresso vă stau la dispoziție pentru a va răspunde tuturor întrebărilor despre cafea și espressoare, veți beneficia de oferte personalizate, suport tehnic și soluționarea oricăror cerințe legate de produsele noastre. Accesați privilegiile Clubului și serviciile personalizate prin telefon, online sau prin intermediul aplicației pentru mobil.

-Reciclarea capsulelor Nespresso.
Capsulele Nespresso, fiind din aluminiu, pot fi reciclate în totalitate, aluminiul este transformat în alte produse iar zațul de cafea în îngrășăminte și fertilizatori, iar Nespresso implementează propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor. În România colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începând din luna Februarie 2018, detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.

EN167.W-000.jpg

Specificații:

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.