produse

Espressor manual DeLonghi Essenza Mini EN85.B - 0132192344

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Apr. - Miercuri 24 Apr.

Fabricat in*:

Ukraine
Ucraina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 459,99 Lei
Diferență: 70,00 Lei
389,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN85.B
EAN: 8004399332928

Descriere

EN85.B-000.jpg
●Espressor Nespresso DeLonghi Essenza Mini. Nespresso este un brand de lux, recunoscut în întreaga lume pentru calitatea excepțională a cafelei și serviciile Clubului Nespresso.
●Istoria brandului Nespresso a început în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o tehnologie revoluționară, ambalarea în porții individuale, în capsule, a cafelei de cea mai înaltă calitate, odată prăjită și măcinată și realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel încât iubitorii de cafea să poată prepara acasă, cu cea mai mare ușurință espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiți barista.
●Sistemul creat de Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni se bucură de cafea în zilele noastre, această inovație a modelat cultura mondială a cafelei. Datorită inovației și înaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspăt măcinate ambalate în porții individuale către brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenți cunoscători în ziua de astăzi.
●Capsulele de cafea Nespresso, disponibile prin intermediul Clubului Neresso, conțin cafea prajită și măcinată obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.


EN85.B-001.jpg

Caracteristici esențiale:
-Inovație în design.
Espressorul Nespresso Essenza Mini se remarcă prin design-ul inovativ, compact, cu linii fine, minimaliste și amprenta minusculă, potrivindu-se în orice spațiu, oricât de mic, din locuința, cântărește doar 2,3 kg, ceea ce îl face extrem de portabil în orice ocazie Premii pentru design acordate: Red Dot Product Design Award 2017 If Design Award 2017 Designer: Antoine Cahen – Les Ateliers du Nord
-Espresso si Lungo.
Espressorul Nespresso Essenza Mini prepară impecabil cafeaua de fiecare dată, aidoma unui Barista experimentat și vă propune 2 modalități de preparare a cafelei – espresso și lungo, setările din fabrică, pe care le recomandăm pentru prepararea sortimentelor de cafea Nespresso sunt 40 ml de apă pentru espresso și 110 ml de apă pentru lungo. Aveți însă posibilitatea de a personaliza chiar dumneavoastră volumul de apă dorit pentru prepararea celor două băuturi. Recipient preluare capsule utilizate: 5-6 capsule.
-Încălzire rapidă și presiune superioară.
Espressorul Nespresso Essenza Mini este echipat cu o pompă de înaltă presiune, care asigură extracția sub presiune de până la 19 bari, în așa fel încât dumneavoastră să regăsiți în ceașcă cele mai delicate arome și o cremă densă, onctuoasa, incomparabilă. Prin sistemul de încălzire rapidă apa atinge temperatura optimă pentru prepararea cafelei în mai puțin de 30 de secunde. Capacitatea rezervorului de apa este de 0,6 L.
-Economie de energie.
Sistemul încorporat de economisire a energiei oprește automat espressorul după 9 minute de inactivitate, espressorul include și un Mod Eco pentru consum redus de energie care intră în funcțiune după 3 minute de inactivitate.

EN85.B-002.jpg
EN85.B-003.jpg
Specificații:
 

•Tip cafetieră:   Espresso capsule
•Tip aparat:  Espressor cafea
•Putere:  1150 W.
•Presiune de vapori:  19 bar.
•Presiune:  15 bar
•Greutate:  2,3 kg

•Oprire automată:
 ✓
•Flux stop:  ✓
•Programarea durității apei:  ✓
•Tavă de picurare detașabilă:  ✓
•Funcții prestabilite:
 Esspresso
 Lungo,
 Latte Macchiato,
 Apă caldă
 
•Material corp:  Plastic
•Dimensiuni (L x l x H):  110 x 325 x 205 mm
•Controale:  Butoane
•Recipient pentru capsule folosite:  6
•Capacitatea rezervorului de apă:  0,6 l
•Culoare:  Negru

 

 


 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.