produse

Espressor manual De'Longhi La Specialista Maestro Cold Brew EC9865.M - 0132127009, 1450W, 19 bari, 2.5l, Spumare automată, LatteCrema Hot, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Stainless Steel Silver

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 9 Mai - Vineri 10 Mai

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 7.199,99 Lei
Diferență: 1.500,00 Lei
5.699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EC9865.M
EAN: 8004399025103

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Indiferent că preferi cafeaua rece sau caldă, prepară băutura preferată acasă, cu De’Longhi La Specialista Maestro. Poți crea spumă cremoasă de lapte, atât manual cu ajutorul dispozitivului de spumare My LatteArt, cât și automat, mulțumită tehnologiei LatteCrema Hot. Încearcă și băutura Cold Brew, preparată în mai puțin de 5 minute, datorită tehnologiei inovatoare Cold Extraction.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_10.jpg
• Încearcă rețetele revigorante: Espresso Cool și Cold Brew, preparate folosind tehnologia Cold Extraction;
• Bucură-te de băuturile preferate, acoperite de o spumă de lapte fină ca mătasea;
• Pregătește manual spumă de lapte, cu ajutorul sistemului My LatteArt, sau automat, mulțumită tehnologiei LatteCrema Hot;
• Tehnologie cu senzori și 8 setări de măcinare pentru diferite tipuri de boabe de cafea;
• Sistem de presare inteligent, pentru rezultate optime.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_2.jpg
Tehnologii inovatoare.
Obține o extracție perfectă, datorită tehnologiilor De’Longhi. Espressorul dispune de 8 setări de râșnire și 5 profiluri pentru reglarea temperaturii de infuzare, adaptându-se la sortimentul de boabe ales. Preinfuzarea dinamică adaptează setările de durată și grad de măcinare.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_3.jpg
Bucură-te de o ceașcă de cafea rece și revigorantă.
Bucură-te de o alternativă revigorantă, savurând un Espresso Cool sau un Cold Brew. Datorită tehnologiei inovatoare Cold Extraction, poți prepara o băutură rece, delicioasă, în mai puțin de 5 minute.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_4.jpg
Spumă de lapte preparată manual sau automat.
Creează în mod automat spumă de lapte cremoasă, direct în ceașcă, folosind tehnologia LatteCrema Hot. Sau alege să trăiești experiența autentică a unui barista, folosind dispozitivul pentru spumare manuală a laptelui.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_5.jpg
Tehnologia Sensor Grinding.
Tehnologia Sensor Grinding cu cele 8 trepte de râșnire controlează perfect râșnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora și a obține cea mai bună extracție posibilă, în raport cu sortimentul de cafea ales.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_6.jpg
Sistem Smart Tamping.
Obține rezultate optime privind presiunea de presare. Întregul proces se desfășoară în interiorul espressorului, deci riscul de murdărie din cauza boabelor de cafea este exclus.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_7.jpg
Tehnologia Active Temperature.
Control Thermoblock cu sistem cu temperatură controlată asigură stabilitatea temperaturii la preparare. Prezintă 5 profiluri de temperatură pentru a scoate în evidență aroma completă a boabelor.


DeLonghi_LaSpecialista_%20Maestro_EC9865.M_8.jpg
Preinfuzare dinamică.
Adaptează automat durata preinfuzării la densitatea de măcinare. Suprafața pucului de cafea este umezită uniform și delicat, pentru o extracție perfectă.
 


 

Pentru a cunoaște mai bine produsul înainte de achiziție, cum se interacționează cu acesta, modul de lucru cu acesta, modul în care se întrețin sau curăță, vă recomandăm să accesați link-ul de mai jos, unde veți regăsi un playlist dedicat acestui espressor, direct pe canalul de YouTube De'Longhi How-To.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.