produse

Espressor manual De'Longhi La Specialista Maestro Cold Brew EC9865.M - 0132127009, 1450W, 19 bari, 2.5l, Spumare automată, LatteCrema Hot, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Stainless Steel Silver

Stoc furnizor

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 7.199,99 Lei
Diferență: 1.400,00 Lei
5.799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EC9865.M
EAN: 8004399025103

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Indiferent că preferi cafeaua rece sau caldă, prepară băutura preferată acasă, cu De’Longhi La Specialista Maestro. Poți crea spumă cremoasă de lapte, atât manual cu ajutorul dispozitivului de spumare My LatteArt, cât și automat, mulțumită tehnologiei LatteCrema Hot. Încearcă și băutura Cold Brew, preparată în mai puțin de 5 minute, datorită tehnologiei inovatoare Cold Extraction.

Raspunsul-magazinului.jpg


Clipe-pretioase.jpg


Tehnologii2.jpg


cafea-rece2.jpg


Cold-Extraction.jpg


Espresso-Cool2.jpg


Cold-Brew.jpg


Bauturi3.jpg


Spuma-lapte.jpg


My-LatteArt.jpg


Sensor-Grinding.jpg


Cantitate-cafea2.jpg


Sistem-Smart-tamping.jpg


Doza-perfecta2.jpg


Preinfuzare-dinamica2.jpg


temperature-control.jpg


suport-gratar2.jpg


accesorii4.jpg


Produse-curatare.jpg
• Încearcă rețetele revigorante: Espresso Cool și Cold Brew, preparate folosind tehnologia Cold Extraction;
• Bucură-te de băuturile preferate, acoperite de o spumă de lapte fină ca mătasea;
• Pregătește manual spumă de lapte, cu ajutorul sistemului My LatteArt, sau automat, mulțumită tehnologiei LatteCrema Hot;
• Tehnologie cu senzori și 8 setări de măcinare pentru diferite tipuri de boabe de cafea;
• Sistem de presare inteligent, pentru rezultate optime.

Tehnologii inovatoare
Obține o extracție perfectă, datorită tehnologiilor De’Longhi. Espressorul poate crea băuturi și dispune de 5 profiluri pentru reglarea temperaturii de infuzare, adaptându-se la sortimentul de boabe ales. Preinfuzarea dinamică adaptează setările de durată și grad de măcinare.

Bucură-te de o ceașcă de cafea rece și revigorantă
Bucură-te de o alternativă revigorantă, savurând un Espresso Cool sau un Cold Brew. Datorită tehnologiei inovatoare Cold Extraction, poți prepara o băutură rece, delicioasă, în mai puțin de 5 minute.

Spumă de lapte preparată manual sau automat
Creează în mod automat spumă de lapte cremoasă, direct în ceașcă, folosind tehnologia LatteCrema Hot. Sau alege să trăiești experiența autentică a unui barista, folosind dispozitivul pentru spumare manuală a laptelui.

Tehnologia Sensor Grinding
Tehnologia Sensor Grinding cu cele 8 trepte de râșnire controlează perfect râșnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora și a obține cea mai bună extracție posibilă, în raport cu sortimentul de cafea ales.

Sistem Smart Tamping
Obține rezultate optime privind presiunea de presare. Întregul proces se desfășoară în interiorul espressorului, deci riscul de murdărie din cauza boabelor de cafea este exclus.

Tehnologia Active Temperature Control
Thermoblock cu sistem cu temperatură controlată asigură stabilitatea temperaturii la preparare. Prezintă 5 profiluri de temperatură pentru a scoate în evidență aroma completă a boabelor.

Preinfuzare dinamică
Adaptează automat durata preinfuzării la densitatea de măcinare. Suprafața pucului de cafea este umezită uniform și delicat, pentru o extracție perfectă.

Suport grătar pentru ceștile espresso
Sătui de pete sau stropire inutilă? Utilizați grătarul integrat pentru ceștile de espresso, astfel puteți evita bătăi de cap inutile, totul realizându-se rapid, simplu și eficient. Grătarul poate fi ridicat la loc când nevoia o cere.

Cold Brew
Cold Brew este o experiență care poate fi savurată în atât de multe moduri diferite. Este alegerea perfectă pentru a-ți recăpăta energia și o alternativă sănătoasă la băuturile carbogazoase cu zahăr. Având note ușoare și revigorante, este baza perfectă pentru cocktailurile de seară.

Espresso Cool - o senzație și un gust proaspăt 
Espresso Cool reunește tot ce este mai bun din ambele lumi, captând aromele subtile, ușoare și aromate, care provin doar dintr-o cafea Cold Brew, combinate cu textura clasică și bogată a cafelei espresso. Trebuie să experimentați senzația acestui gust pentru a o înțelege.

Tehnologia Cold Extraction 
O tehnologie inovatoare care oferă o cafea Cold Brew ușoară, parfumată în mai puțin de 5 minute, folosind temperatura ambientală a camerei, cu o presiune minimă a apei.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.