produse

Espressor cu capsule KRUPS Vertuo Next XN910N10, Matte Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XN910N10
EAN: 3045380019287
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 5,51kg
L: 25,50cm
l: 39,00cm
Î:37,00cm

Descriere

Bucurați-vă de o cafea la înălțime datorită. Vertuo Next de la Krups Vertuo Next by Krups face un pas mai departe și duce întreaga gamă de cafea Nespresso la un alt nivel. Alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs., de la cinci măsuri de cafea, de la cupe mici pentru espresso la cupe mari cu latte. Cafetiera citește codul de bare încorporat în fiecare capsulă pentru a extrage proprietățile sale unice și exclusive la simpla apăsare a unui buton. Aroma, gustul și cel mai important, capul cremos. Aparat espresso cu capsule Nespresso Vertuo cu un design modern și compact; Datorită sistemului său, produce instantaneu căni mari de cafea cu spumă cremoasă și naturală, precum și espresso tradițional; are WiFi și Bluetooth
 

04a0d73f-cd10-4059-93d0-149b0b1eb595.__CR0%2C0%2C1464%2C600_PT0_SX1464_V1___.jpg

Datorită tehnologiei sale. Permite extragerea cu precizie a proprietăților fiecărei capsule și a mașinii pentru a citi fiecare cod de bare pentru a-i calibra parametrii, pentru a face o infuzie și o extracție care vi se potrivește.

Aparat de cafea practic pentru 5 băuturi: Ceașcă termică (414 ml), ceașcă standard de cafea (230 ml), cafea lungă (150 ml), espresso dublu (80 ml) și espresso (40 ml)

Tava de sprijin anti-picurare. Reglabilă la 4 înălțimi diferite care se adaptează la diferite dimensiuni de cupe, de la cea mai mică pentru espresso la boluri mari; cafeaua poate fi extrasă și preparată direct într-o cană termică pentru a merge

Disponibil 3 dimensiuni diferite de capsule: Capsulă mare pentru cafea și înălțime; mediu pentru espresso lung lung și dublu; și mic pentru espresso; datorită ejectării automate a capsulelor (uscată și curată) asigură o curățare optimă

În doar 30 de secunde. Aparatul dvs. de cafea va fi gata să înceapă să lucreze și să se bucure rapid de cafea; și datorită funcției sale de economisire a energiei, aparatul de cafea se oprește automat după 2 minute fără utilizare

Caracteristici:

De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.

nesspreso-01.jpg
 

 

Cafeaua este protejată de factorii din exterior. Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.
 

nesspreso-02.jpg


Scurtă Istorie: Un brand elvețian, inventat în Elveția și implantat ferm acolo, Nespresso contribuie activ la economia elvețiană. Învățăm și ne adaptăm de 30 de ani, 1986 s-a născut sistemul de cafea porționată Nespresso, oferind un nou mod de a vă bucura de cafea, Nu există niciun secret, dacă cafeaua dvs. Nespresso este bună, este pentru că a fost culeasă, amestecată și prăjită cu cea mai mare grijă. 1991-un program ambițios de reciclare este lansat de Nespresso în elveția. Elvețienii încep să-și returneze capsulele de cafea uzate. 2003-trei litere,un singur angajament:se naște programul Nespresso AAA Sustainable Quality. 2009-aprovizionare responsabilă, colectarea capsulelor, reducerea emisiilor de carbon, obiectivele noastre din 2013 sunt definite. 2012- Cu inițiativa de administrare a aluminiuluiNespresso se angajează în aprovizionarea durabilă a aluminiului. 2014-noi obiective pentru 2020 coroborate cu o investiție a pr.500 de milioane-Nespresso își contnuă angajamentul față de sustenabilitate. 2016-datorită fondului de dezvoltare durabilă, va fi posibilă lansarea de inițiative inovatoare, precum renașterea sectorului cafelei din zimbabwe. 2017-pe baza obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, reportul Crearea valorii partajate prezintă progresele noastre în materie de sustenabilitate într-un mod transparent. Cu Nespresso , am învățat să ne concentrăm mai degrabă pe calitate decât pe cantitate. Fapte înainte de toate, descoperiţi demersurile noastre prin care vă oferim o cafea excepţională, dincolo de cuvinte, protejând totodată mediul înconjurător şi asigurând bunăstarea fermierilor Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o cafea excepțională care să fie, totodată, o forţă a binelui: reducem, refolosim, reciclăm. Sprijinim fermierii și comunităţile din care provin. Vă oferim o cafea a cărei amprentă de carbon va deveni complet neutră până în 2022.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.