produse

Pachet Espressor Nespresso Krups Essenza Mini XN111810 + Aparat pentru spumare lapte Aeroccino + set capsule degustare, Negru + Set capsule cafea inclus + Voucher cafea

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Luni 1 Apr. - Marți 2 Apr.

Fabricat in*:

Ukraine
Ucraina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 905,99 Lei
Diferență: 206,00 Lei
699,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XN111810
EAN: 0010942221746
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 4,60kg
L: 34,50cm
l: 28,50cm
Î:28,50cm

Descriere


Expertiza Nespresso pentru un espresso de o calitate de neegalat.
Noul espressor ultra compact Nespressop Essenza oferă un espresso perfect, pentru a satisface gusturile tuturor datorită noii generații ce presupune un design compact, cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul și un aspect modern. Noul aparat este mai mic ca niciodată și este disponibil în 2 forme distincte, proiectate special pentru a fi ușor de integrat în orice bucătărie.

Espressorul Nespresso Essenza. Calitate excepțională și design ultra compact, ''Esențele tari se țin în sticluțe mici'' - aceeași poveste este valabilă și pentru espressorul Nespresso Essenza ce dispune de un design ultra compact și oferă un espresso de o calitate superioară. Noua generație de espressoare Essenza oferă o interfață prietenoasă cu utilizatorul și un design modern, ce va fi ușor de integrat în orice bucătărie.

Espressorul cu capsule Essenza. Este ușor de utilizat și garantează băuturi delicioase pe bază de cafea cu o simplă apăsare de buton datorită pompei de 19 bari și a celor 2 butoane de personalizare pentru a satisface gusturile tuturor. Tehnologia Aeroccino este ideală pentru a prepara lapte fierbinte și spumă de lapte pentru băuturi pe bază de cafea și lapte, oferind o încălzire rapidă în numai 25 de secunde și o funcție de economisire a energiei electrice.

Design ultra compact pentru confort maxim. Noua generație de espressor cu capsule Nespresso Essenza beneficiază de un design ultra compact, o interfață prietenoasă cu utilizatorul și aspect modern.

Espresso cu o calitate impresionantă. Presiunea de 19 bari oferă o calitate excepțională espresso-ului tău de fiecare dată.

Espresso și Lungo excepționale. Exact așa cum îți plac. Alege cu ușurință între un espresso rafinat (40 ml) sau un lungo fierbinte și desăvârșit (110 ml) cu ajutorul celor 2 butoane dedicate, ce-ți vor permite să personalizezi cantitățile după bunul plac.

Încălzire rapidă. Aparatul va fi gata de utilizare în numai 25 de secunde astfel că vei putea prepara băuturile tale favorite aproape instant.



Economisește energie electrică. Aparatul este echipat cu un mod de funcționare ce reduce consumul de energie electrică și intră în funcțiune automat după 3 minute de inactivitate. De asemenea, funcția de oprire automată este și ea prezentă și intră în funcțiune după 9 minute de inactivitate.

Aspect modern într-un aparat cu adevarat compact. Corpul ultra compact al aparatului în combinație cu designul modern vor face ca aparatul să se integreze perfect în orice bucătărie.

Băuturi cremoase pe bază de cafea și lapte. Savurează băuturi delicioase atât pe bază de cafea, cât și pe bază de lapte datorită tehnologiei Aeroccino, ideală pentru a prepara lapte fierbinte și spuma de lapte.



Caracteristici:


De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.


 

Cafeaua este protejată de factorii din exterior. Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.
 


Scurtă Istorie: Un brand elvețian, inventat în Elveția și implantat ferm acolo, Nespresso contribuie activ la economia elvețiană. Învățăm și ne adaptăm de 30 de ani, 1986 s-a născut sistemul de cafea porționată Nespresso, oferind un nou mod de a vă bucura de cafea, Nu există niciun secret, dacă cafeaua dvs. Nespresso este bună, este pentru că a fost culeasă, amestecată și prăjită cu cea mai mare grijă. 1991-un program ambițios de reciclare este lansat de Nespresso în elveția. Elvețienii încep să-și returneze capsulele de cafea uzate. 2003-trei litere,un singur angajament:se naște programul Nespresso AAA Sustainable Quality. 2009-aprovizionare responsabilă, colectarea capsulelor, reducerea emisiilor de carbon, obiectivele noastre din 2013 sunt definite. 2012- Cu inițiativa de administrare a aluminiuluiNespresso se angajează în aprovizionarea durabilă a aluminiului. 2014-noi obiective pentru 2020 coroborate cu o investiție a pr.500 de milioane-Nespresso își contnuă angajamentul față de sustenabilitate. 2016-datorită fondului de dezvoltare durabilă, va fi posibilă lansarea de inițiative inovatoare, precum renașterea sectorului cafelei din zimbabwe. 2017-pe baza obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, reportul Crearea valorii partajate prezintă progresele noastre în materie de sustenabilitate într-un mod transparent. Cu Nespresso , am învățat să ne concentrăm mai degrabă pe calitate decât pe cantitate. Fapte înainte de toate, descoperiţi demersurile noastre prin care vă oferim o cafea excepţională, dincolo de cuvinte, protejând totodată mediul înconjurător şi asigurând bunăstarea fermierilor Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o cafea excepțională care să fie, totodată, o forţă a binelui: reducem, refolosim, reciclăm. Sprijinim fermierii și comunităţile din care provin. Vă oferim o cafea a cărei amprentă de carbon va deveni complet neutră până în 2022.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.