produse

Espressor cu capsule KRUPS NESCAFE Dolce Gusto Infinissima Touch KP270A10

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 704,99 Lei
Diferență: 235,00 Lei
469,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KP270A10
EAN: 3045380019775
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 3,92kg
L: 30,50cm
l: 18,00cm
Î:40,00cm

Descriere

Impresioneaza-i pe cei dragi cu espressorul KRUPS cu design elegant. Savureaza bauturi pe baza de cafea de calitate superioara datorita espressorului automat de inalta presiune (pana la 15 bari) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch. Prepara cuusurinta peste 35 de retete calde si reci disponibile in meniul aparatului cu o simpla atingere. Alege una din capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto® pentru o cafea cu spuma densa si cremoasa, chiar si la capacitate XL datorita functiei dedicate. Designul sau subtire, inspirat din semnul Infinitului, iti va permite sa-i impresionezi pe cei dragi cu un aparat modern ce ofera o infinitate de retete de cafea. Recipientul de apa are o capacitate de 1.2 L si este detasabil.

Espressorul automat cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Touch: Aparatul elegant ideal pentru a prepara cafele perfecte fara efort. Bucura-te de o multitudine de bauturi pe baza de cafea datorita espressorului automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima de la Krups. Prepara bauturi profesionale cu o spuma catifelata datorita sistemului de inalta presiune de pana la 15 bari. Infinissima Touch este un espressor elegant, cu un design modern, inspirat din semnul Infinitului ce ofera clipe memorabile alaturi de cei dragi. Tot ce trebuie sa faci este sa introduce capsula in aparat si sa selectezi una din retete folosind ecranul tactil LED. Poti alege bauturi XL datorita functiei dedicate. Recipientul pentru apa este detasabil si ofera o capacitate de 1.2L. Fie ca preferi bauturi reci sau calde, aparatul iti ofera ambele tipuri de bauturi, toate usor de accesat in meniul cu peste 35 de retete. Modul ECO opreste automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate, in timp ce Functia Anticalcar ofera o mentenanta usoara.

Espressor automat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci capsula ta favorita NESCAFÉ® Dolce Gusto® si sa-ti personalizezi bautura dupa bunul plac folosind inelul de control si sa apesi pe buton pentru a incepe prepararea: aparatul va opri automat fluxul de cafea pentru a-ti oferi bautura perfecta.

Functie XL. Datorita acestei functii, vei putea sa prepari cantitati mari din bautura ta favorita pentru a savura atat acasa, cat si atunci cand esti plecat.

Hot & Cold. Aparatul este versatil, astfel ca vei putea sa prepari atat bauturi reci, cat si fierbinti, in functie de preferinte.

Bauturi de inalta calitate. Bucura-te de peste 35 de retete de bauturi premium. Savureaza un Espresso intens si Grande full-body pana la Cappuccino cremos, ciocolata calda, ceai si multe altele.

Pompa de inalta presiune. Prepara bauturi pe baza de cafea profesionale, cu spuma catifelata si densa, datorita sistemului de presiune al aparatului de 15 bari.

Capsule sigilate ermetic. Espressorul este compatibil cu capsulele sigilate ermetic Nescafe Dolce Gusto, ce pastreaza prospetimea cafelei o perioada lunga de timp.

2 ani garantie. Pentru o utilizare fara griji o perioada lunga de timp.

Modul Eco. Acesta va opri automat espressorul dupa 1 minut de inactivitate pentru un consum redus de energie electrica.

Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi usor de reparat Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani 6.500 de centre de service la nivel mondial

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Prodan Zoltán

30 May 2022

OK

Achizitie verificata

Espressorul este OK, după 11 ani de folosință al aparatului vechi (Dolce Gusto Creativa) am decis să cumpăr unul nou.
Produsul a fost livrat în mai puțin de 24 de ore, ceea ce mi s-a mai întâmplat o singură dată de când comand online.
Face cafeaua la fel de bună ca și aparatul vechi, dar simt lipsa funcției de programare a pornirii aparatului. Este doar cu o idee mai zgomotos decât cel vechi, dar nu deranjează. Merită toți banii, mai ales dacă îl prinzi la reducere.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.