produse

Espressor cu capsule DeLonghi Nespresso Gran Lattissima EN640.W - 0132193576, 1450W, 19bar, Rezervor detașabil 1.30l, Carafă 500ml, Sistem Rapid Cappuccino, Fresh Vitality White

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 9 Mai - Vineri 10 Mai
PRP: 1.885,99 Lei
Diferență: 436,00 Lei
1.449,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EN640.W
EAN: 8004399024373
Date brute
G: 5,18kg
L: 27,40cm
l: 20,30cm
Î:36,70cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere


APARAT DE CAFEA ORIGINAL GRAN LATTISSIMA - Pentru iubitorii de cafea cu lapte. Mai multe rețete de cafea nu trebuie să presupună mai mult efort. Nespresso Gran Lattissima vă satisface toate dorințele pentru prepararea unui latte perfect. Cu șase rețete posibile, preparate printr-o simplă apăsare de buton și un sistem de curățare automată, aparatul de cafea Gran Lattissima se va ocupa de tot în timp ce dumneavoastră vă relaxați. Pentru rețete de cafea cu lapte, gata în câteva secunde, alegeți un aparat de cafea Gran Lattissima.

Descoperiți Gran Lattissima. Fie că aveți poftă de o cafea Cappuccino, un Latte, un Flat White sau doriți doar să adăugați spumă de lapte în cafeaua dvs., prepararea este simplă deoarece Gran Lattissima se ocupă de tot. Regăsiți aroma cafelei Nespresso în rețeta aleasă. Cu designul emblematic Lattissima și sistemul one-touch, espressorul de cafea este atractiv și ușor de folosit. Gran Lattissima este echipat cu un sistem de clătire ce facilitează curățarea automată între preparări, totul în timp ce vă relaxați. Pentru rețete de cafea cu lapte, gata în câteva secunde, alegeți un Espressor Gran Lattissima.

La o apăsare de buton distanță. De la Cappuccino la Caffe Latte, la Flat White și Late Machhiato. Sau pentru un simplu Espressor sau Lungo.

Sistem de spumare convenabil. Rezervorul de lapte este detasabil și se poate spăla în mașina de spălat vase pentru un confort sporit.

Curățați și relaxați-vă. După prepararea laptelui, alerta de clătire se aprinde pentru a vă invita să clătiți sistemul de lapte. Pur și simplu rotiți butonul și lăsați aparatul să se ocupe de restul.

Greutate ~5,18 kg
Dimensiuni (l X L X Î) 203 x 367 x 276 mm
Mod de economisire energie Oprire automată după 9 min.
Timp de încălzire 18 secunde (cafea) + 15 secunde (lapte)
Garanție 2 ani
Capacitate rezervor apă 1,3 L
Capacitate rezervor lapte 0.5 L
Recipient pentru stocarea capsulelor utilizate 10-14 capsule

9 rețete
Ristretto
Espresso
Lungo
Capuccino
Flat White
Latte Macchiato
Caffè Latte
Lapte cald
Spumă de lapte

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.