produse

Espressor capsule KRUPS Nespresso Inissia D40 XN100510, 19bar, Rezervor detașabil 0.7l, Încălzire în 25s, 2.4kg, Roșu + Set capsule cafea inclus + Voucher cafea

București: Doar 1 rămasă
Cluj: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Miercuri 17 Apr. - Joi 18 Apr.

Fabricat in*:

Ukraine
Ucraina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
429,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XN100510
EAN: 0010942216476
Lansat în: Q4 2013
Date brute
G: 3,09kg
L: 19,00cm
l: 34,50cm
Î:33,00cm

Documente oficiale

Descriere

Nespresso_Inissia-Banner-1.jpg

Design compact și culori clasice.
Cu dimensiuni și greutate reduse, echipat cu un maner ergonomic, espressorul Nespresso Inissia se potriveste perfect în orice locuință. Espressorul este disponibil în mai multe culori, fiind astfel ușor de recomandat de catre designerii de amenajari interioare. Premii pentru design acordate: Red Dot Product Design Award 2014 Good Design Award – The Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design 2015



Espresso și Lungo. Nu mai aveți de așteptat pentru a savura o cafea excepțională, cu o simplă atingere a unui buton, în cel mult 25 de secunde, apa atinge temperatura ideală și puteți prepara până la 9 cafele fără a fi nevoie să realimentați rezervorul de apă de 0.7L. Setările din fabrică, pe care le recomandăm pentru prepararea sortimentelor de cafea Nespresso sunt 40 ml de apă pentru espresso și 110 ml de apă pentru lungo, aveți însă posibilitatea de a vă personaliza chiar dumneavoastra volumul de apă dorit pentru prepararea celor două băuturi. Recipient preluare capsule utilizate: 9-11 capsule.

insinia00.jpg
Pompă de mare presiune. Foarte ușor de folosit, espressorul Nespresso Inissia prepară impecabil cafeaua de fiecare dată, aidoma unui Barista experimentat, datorită sistemului de operare One-touch și a sistemului patentat de extracție care atinge presiunea de 19 bari.

Economie de energie. Sistemul încorporat de economisire a energiei oprește automat aparatul după 9 minute, tăvița pliabilă, care preia picăturile după fiecare preparare, permite utilizarea unor cești sau pahare de dimensiuni diferite.

Produse complementare pentru realizarea rețetelor de cafea cu lapte proaspăt. Aeroccino este aparatul dezvoltat de Nespresso pentru a prepara foarte ușor spuma de lapte proaspăt necesară pentru realizarea rețetelor de cafea cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiatto, cu ajutorul lui veți prepara foarte ușor spumă fină de lapte, caldă sau rece, în câteva secunde, fără zgomot sau vibrații.

insinia01.jpg

Experiența supremă a cafelei. Nespresso aplică unele dintre cele mai riguroase standarde de selecție a cafelei, realizând 24 de varietăți de cafea care satisfac gusturile celor mai exigenți, dintre cunoscătorii cafelei. Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, păstrează intacte, până în momentul extracției în ceașcă, prospetimea și aromele delicate ale cafelei proaspăt prăjită și măcinată care i-a cucerit pe iubitorii de cafea din întreaga lume. Cafea de cea mai înaltă calitate, de la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustarii, Nespresso a perfecționat în cele mai mici detalii toate etapele de producție, deoarece o singură boabă de cafea neconformă poate afecta calitatea unui lot întreg, aplicăm riguros cele mai înalte standarde de calitate până la ultimul bob de cafea. Astfel, gustul excepțional al cafelei Nespresso nu este o întâmplare: la Nespresso inovăm și dezvoltam permanent tehnologii noi și nu facem compromisuri în nicio etapă, fiind consecvenți misiunii noastre de a vă oferi una dintre cele mai bune cafele din lume, obținută cu cea mai mare grijă față de mediu și față de oamenii implicați în proces.

Ce conține capsula? Capsulele de cafea Nespresso conțin exclusiv cafea prăjită și măcinată, de cea mai înaltă calitate, obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume. Odată prăjită și măcinată, selecția superioară de cafea Nespresso specifică rețetei fiecărui sortiment este ambalată în capsule din aluminiu, în acest fel, cafeaua este protejată de acțiunea oxidativă a oxigenului din aer și a luminii, capsula păstrând intacte prospețimea și cele mai fine note aromatice ale cafelei timp de 12 luni. Capsulele Nespresso, fiind din aluminiu, pot fi reciclate în totalitate. Aluminiul este transformat în alte produse iar zațul de cafea în îngrășăminte și fertilizatori. Nespresso implementează propria infrastructură de reciclare în tările în care este prezent pentru a se asigura de buna funcționare a tuturor proceselor.

insinia02.jpg

Selecția boabelor de cafea. Nespresso selectează doar soiuri de cafea Gourmet, din varful de calitate al producției mondiale de cafea, cutreieram cele mai îndepartate și sălbatice regiuni în căutarea celor mai bune boabe de cafea realizarea sortimentelor de cafea. Fiecare sortiment de cafea Nespresso are o rețetă unică, inegalabilă, încununând eforturile experților noștri de a armoniza în proporțiile potrivite boabe de cafea din soiuri excepționale, cu profiluri specifice de prăjire și măcinare.

Realizarea sortimentelor de cafea Nespresso amintește de realizarea parfumurilor fine. Aidoma maeștrilor parfumieri, experții noștri analizează structura fiecarui bob de cafea și identifică notele aromatice pe care procesul de prăjire le scoate la iveală, realizând apoi rețeta fiecarui sortiment de cafea cu minuțiozitate, în cele mai mici detalii, într-un proces de creație desăvârșit.

Prăjirea și măcinarea sunt etape esențiale. În realizarea sortimentelor excepționale Nespresso deoarece releva potențialul aromatic al bobelor verzi de cafea, acestea, odată prăjite și măcinate, pot exprima în ceașca până la 900 de note aromatice diferite, iar experții noștri se asigură că veți savura una dintre cele mai bune cafele din lume. În timp ce prăjirea necorespunzătoare poate distruge chiar și cea mai buna cafea, tehnica unui expert va scoate la iveală și va amplifica cele mai fine note aromatice din fiecare bob de cafea. Din acest motiv Nespresso dezvoltă profiluri de prăjire specifice pentru fiecare sortiment de cafea.

Nespresso_Inissia%20%E2%80%93Banner-premii.jpg


Caracteristici:
-Putere (max) 1260 W;
-Presiune 19 bar;
-Sistem de încălzire Thermoblock;
-Timp de încălzire 25 secunde;
-Capacitate rezervor de apă 0,7 l;
-Material carcasă plastic;
-Închidere automată după (max)30 minute;
-Container pentru capsule uzate:
-Greutate 2,4 kg;
-Dimensiuni aprox.: 12 x 23 x 32,1 cm .


De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.

nesspreso-01.jpg
 

Cafeaua este protejată de factorii din exterior. Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.
 

nesspreso-02.jpg


Scurtă Istorie: Un brand elvețian, inventat în Elveția și implantat ferm acolo, Nespresso contribuie activ la economia elvețiană. Învățăm și ne adaptăm de 30 de ani, 1986 s-a născut sistemul de cafea porționată Nespresso, oferind un nou mod de a vă bucura de cafea, Nu există niciun secret, dacă cafeaua dvs. Nespresso este bună, este pentru că a fost culeasă, amestecată și prăjită cu cea mai mare grijă. 1991-un program ambițios de reciclare este lansat de Nespresso în elveția. Elvețienii încep să-și returneze capsulele de cafea uzate. 2003-trei litere,un singur angajament:se naște programul Nespresso AAA Sustainable Quality. 2009-aprovizionare responsabilă, colectarea capsulelor, reducerea emisiilor de carbon, obiectivele noastre din 2013 sunt definite. 2012- Cu inițiativa de administrare a aluminiuluiNespresso se angajează în aprovizionarea durabilă a aluminiului. 2014-noi obiective pentru 2020 coroborate cu o investiție a pr.500 de milioane-Nespresso își contnuă angajamentul față de sustenabilitate. 2016-datorită fondului de dezvoltare durabilă, va fi posibilă lansarea de inițiative inovatoare, precum renașterea sectorului cafelei din zimbabwe. 2017-pe baza obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, reportul Crearea valorii partajate prezintă progresele noastre în materie de sustenabilitate într-un mod transparent. Cu Nespresso , am învățat să ne concentrăm mai degrabă pe calitate decât pe cantitate. Fapte înainte de toate, descoperiţi demersurile noastre prin care vă oferim o cafea excepţională, dincolo de cuvinte, protejând totodată mediul înconjurător şi asigurând bunăstarea fermierilor Vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o cafea excepțională care să fie, totodată, o forţă a binelui: reducem, refolosim, reciclăm. Sprijinim fermierii și comunităţile din care provin. Vă oferim o cafea a cărei amprentă de carbon va deveni complet neutră până în 2022.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.