Espressor automat Saeco SM5570/10 (Piano Black) [Gama PicoBaristo Deluxe]

CADOU
Cană Contigo Matte West Loop 470ml (Gunmetal Grey) [Tehnologie AUTOSEAL]
COD: SM5570/10
Stoc magazin

Suportă cafea boabe și cafea măcinată. Afișaj LCD pentru control îmbunătățit. Suportă 4 utilizatori. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui "Pannarello". Carafă premium inclusă de 500ml. 3 setări ale temperaturii. 5 setări ale intensității aromei. 12 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Creează din meniu: Apă fierbinte / Spumă de lapte / Espresso / Espresso Lungo / Espresso Doppio / Espresso Machiato / Ristretto / Americano / Cafea / Cappuccino / Latte Machiato / Café au Lait / Caffé Crema / Melange. Fabricat în România!

Citeste descrierea completa
4.966,99 Lei -32%
mai ieftin cu 1.588,09 Lei
3.378,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere13 BĂUTURI CU CAFEA DIFERITE LA ÎNDEMÂNA TA. Bucură-te de o varietate nelimitată, de la espresso şi cappuccino până la specialităţi de băuturi cu cafea, cum ar fi americano. Astfel poţi servi pe toată lumea cu băutura preferată.

20.000 DE CEŞTI DIN CEA MAI BUNĂ CAFEA CU RÂŞNIŢE CERAMICE DURABILE. Râşniţele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie, excepţional de dură şi de precisă. Boabele proaspete sunt măcinate uşor, fără risc de supraîncălzire: cu extragerea celor mai bune arome, oferind un gust superior al cafelei pentru cel puţin 20.000** de ceşti.

SAECO EXTRAGE TOT CE ESTE MAI BUN DIN BOABELE PROASPETE DE CAFEA. Testare realizată de către Centro Studi Assaggiatori din Italia: degustători italieni confirmă că aparatele noastre super-automate Saeco extrag calităţile dorite din fiecare tip de boabe.

CU AQUACLEAN PENTRU PÂNĂ LA 5000* DE CEŞTI FĂRĂ DETARTRARE. AquaClean este filtrul nostru de apă brevetat, conceput să optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei. Previne totodată acumularea calcarului în circuitul de apă al aparatului de cafea: prepară până la 5000* de ceşti fără detartrare înlocuind în mod regulat filtrul.

4 PROFILURI DE UTILIZATOR: CEL MAI UŞOR MOD DE A MEMORA REŢETELE. Preferinţele fiecăruia, precum şi setările personalizate pot fi memorate în până la 4 profiluri de utilizator folosind afişajul comod.

SAVUREAZĂ O CAFEA EXCELENTĂ CU CLĂTIREA AUTOMATĂ ŞI DETARTRAREA GHIDATĂ. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

AJUSTEAZĂ CONCENTRAŢIA CU 5 SETĂRI PENTRU INTENSITATEA AROMEI ŞI 12 SETĂRI DE MĂCINARE. Acest espressor automat oferă o abundenţă de opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia, intensitatea şi temperatura pentru fiecare băutură. Explorează şi încearcă oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

CAPPUCCINO ŞI LATTE MACCHIATO LA O SINGURĂ ATINGERE DE BUTON CU CARAFA PENTRU LAPTE. Savurează cappuccino şi latte macchiato cremoase, la temperatura perfectă, în cel mai simplu mod posibil. Este suficient să torni lapte în carafă, să o cuplezi la espressor şi să îţi selectezi băutura preferată. Indiferent dacă vrei cappuccino sau spumă de lapte, băutura ta preferată va fi gata în câteva secunde, fără stropi pe blatul de lucru şi exact la temperatura potrivită.

SPUMĂ DE LAPTE PERFECTĂ GRAŢIE TEHNOLOGIEI LATTE PERFETTO. Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

BOILER DE APĂ CU ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ, DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ. Cafeaua desăvârşită necesită temperaturi perfecte. Boilerul nostru de înaltă performanţă este prevăzut cu un corp uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care se încălzeşte rapid până la temperaturile ridicate corespunzătoare.

SISTEM DE CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE DIN TREI CLICURI. Prin numai trei clicuri, Saeco PicoBaristo Deluxe iniţiază procesul de curăţare de care are nevoie pentru a continua să prepare cafele şi băuturi excelente pentru tine.

ÎNDEPĂRTEAZĂ REZIDUURILE DE LAPTE DUPĂ FIECARE UTILIZARE CU FUNCŢIA DE CURĂŢARE A DEPUNERILOR DE LAPTE. Curăţarea rapidă a carafei pentru lapte la o atingere îţi permite să clăteşti bine sistemul pentru lapte atunci când doreşti, după fiecare utilizare.

UNITATEA INTERNĂ DE PREPARARE ESTE UŞOR DE DETAŞAT ŞI SE CURĂŢĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE. Unitatea internă de preparare este uşor de detaşat şi se curăţă în câteva secunde. Astfel, componenta centrală a aparatului tău Saeco PicoBaristo Deluxe este întotdeauna gata pentru prepararea cafelei de calitate superioară.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
** - Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de modelele de clătire şi de curăţare


Cumpara un espressor Saeco si beneficiezi de garantie premium


Achiziționează acest espressor automat Saeco din gama PicoBaristo Deluxe, înregistrează-l și beneficiezi de serviciul gratuit "Silver Premium Service"! Beneficii Silver:
1. ASISTENȚĂ TELEFONICĂ la instalarea și montarea espressorului Saeco PicoBaristo Deluxe;
2. CADOU DE BUN-VENIT FILTRU AQUACLEAN MODEL CA6903/10 pentru înregistrarea espressoarelor gama PicoBaristo Deluxe în MySaeco;
3. ASISTENȚĂ ȘI SUPORT TELEFONIC pentru orice erori sau neclarități legate de funcționarea aparatului;
4. SERVICE LA UȘA TA. Trimiți produsul la service și îl primești înapoi prin curier, gratuit.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe + macinata
Recomandat pentru uz:Consumator
Rasnita:Da (ceramica)
Râ?ni?? estimata pentru:20.000 cesti
Element de incalzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafa inclusa:Da (model Premium)
Capacitate camera boabe (g):250
Capacitate carafa (ml):500
Capacitate rezervor apa (l):1.8
Capacitate recipient pentru reziduuri:15 portii
Suporta cesti cu inaltime de (cm):16.3
Accesorii incluse:Lingura de masurare
Banda de testare a duritatii apei
Perie de curatat
Lubrifiant pentru unitatea de preparare
Filtru AquaClean
Functii
Profiluri de utilizator:4
Concentra?ia cafelei:Reglabila
Concentratia laptelui:Reglabila
Setari temperatura:3 trepte
Setari intensitate aroma:5 trepte
Setari macinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei inainte de preparare:Da
Scurgere ajustabila:Da
Clatire:Automata (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidata de espressor (la intervale regulate)
Doua cesti:Da
Bauturi din cafea
Espresso:Da
Espresso Lungo:Da
Espresso Doppio:Da
Ristretto:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Bauturi cu lapte
Spuma de lapte:Da
Espresso Machiato:Da
Cappuccino:Da
Latte Machiato:Da
Café au Lait:Da
Caffé Crema:Da
Melange:Da
Pentru ceai
Apa fierbinte:Da
Caracteristici speciale
Afisaj:Da (LCD)
Suporta filtru apa:Da (AquaClean)
(potrivit producator) Fabricat in:Romania
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herti (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43
Dimensiuni: Latime (cm):22.1
Dimensiuni: Inaltime (cm):34
Greutate (kg):8.7
Culoare:Negru
Materiale:ABS
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Acces recipient cafea uzata:Frontal
Acces rezervor apa:Superior

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului