Espressor automat Saeco SM5570/10, Gama PicoBaristo Deluxe, Spumare automată a laptelui, Carafă Premium 500ml, Afișaj LCD, 4 utilizatori, Râșniță ceramică, Boabe/Măcinată, Melange, Caffé Crema, Café au Lait

COD: SM5570/10
Bucureşti: Ultimul în stoc
Cluj: Stoc magazin

Fabricat în*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Suportă cafea boabe și cafea măcinată. Afișaj LCD pentru control îmbunătățit. Suportă 4 utilizatori. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui "Pannarello". Carafă premium inclusă de 500ml. 3 setări ale temperaturii. 5 setări ale intensității aromei. 12 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Creează din meniu: Apă fierbinte / Spumă de lapte / Espresso / Espresso Lungo / Espresso Doppio / Espresso Machiato / Ristretto / Americano / Cafea / Cappuccino / Latte Machiato / Café au Lait / Caffé Crema / Melange. Fabricat în România!

Citeste descrierea completa
4.969,99 Lei -30%
mai ieftin cu 1.470,00 Lei
3.499,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Saeco România

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2020 unul dintre espressoarele automate Saeco din gama PicoBaristo Deluxe, înregistrează-l pe www.saeco.ro și beneficiezi de preschimbarea garanției standard în garanție premium, fără costuri suplimentare!
Landing oficial: https://www.philips.ro/c-m-ho/cafea/premium-service

Beneficii extra: 1. ASISTENȚĂ TELEFONICĂ la instalarea și montarea espressorului Saeco PicoBaristo Deluxe; 2. CADOU DE BUN-VENIT FILTRU AQUACLEAN MODEL CA6903/10 pentru înregistrarea espressoarelor gama PicoBaristo Deluxe în MySaeco (valoare 89.99 RON); 3. ASISTENȚĂ ȘI SUPORT TELEFONIC pentru orice erori sau neclarități legate de funcționarea aparatului; 4. SERVICE LA UȘA TA. Trimiți produsul la service și îl primești înapoi prin curier, gratuit.

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest espressor, beneficiază de această preschimbare de garanție.

Află mai multe detalii aici.

Accesorii

79,99 Lei
254,90 Lei
194,99 Lei
39,99 Lei
49,99 Lei
23,99 Lei
29,99 Lei
39,99 Lei

Descriere13 BĂUTURI CU CAFEA DIFERITE LA ÎNDEMÂNA TA. Bucură-te de o varietate nelimitată, de la espresso şi cappuccino până la specialităţi de băuturi cu cafea, cum ar fi americano. Astfel poţi servi pe toată lumea cu băutura preferată.

20.000 DE CEŞTI DIN CEA MAI BUNĂ CAFEA CU RÂŞNIŢE CERAMICE DURABILE. Râşniţele noastre sunt fabricate din ceramică de înaltă tehnologie, excepţional de dură şi de precisă. Boabele proaspete sunt măcinate uşor, fără risc de supraîncălzire: cu extragerea celor mai bune arome, oferind un gust superior al cafelei pentru cel puţin 20.000** de ceşti.

SAECO EXTRAGE TOT CE ESTE MAI BUN DIN BOABELE PROASPETE DE CAFEA. Testare realizată de către Centro Studi Assaggiatori din Italia: degustători italieni confirmă că aparatele noastre super-automate Saeco extrag calităţile dorite din fiecare tip de boabe.

CU AQUACLEAN PENTRU PÂNĂ LA 5000* DE CEŞTI FĂRĂ DETARTRARE. AquaClean este filtrul nostru de apă brevetat, conceput să optimizeze calitatea cafelei prin purificarea apei. Previne totodată acumularea calcarului în circuitul de apă al aparatului de cafea: prepară până la 5000* de ceşti fără detartrare înlocuind în mod regulat filtrul.

4 PROFILURI DE UTILIZATOR: CEL MAI UŞOR MOD DE A MEMORA REŢETELE. Preferinţele fiecăruia, precum şi setările personalizate pot fi memorate în până la 4 profiluri de utilizator folosind afişajul comod.

SAVUREAZĂ O CAFEA EXCELENTĂ CU CLĂTIREA AUTOMATĂ ŞI DETARTRAREA GHIDATĂ. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

AJUSTEAZĂ CONCENTRAŢIA CU 5 SETĂRI PENTRU INTENSITATEA AROMEI ŞI 12 SETĂRI DE MĂCINARE. Acest espressor automat oferă o abundenţă de opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia, intensitatea şi temperatura pentru fiecare băutură. Explorează şi încearcă oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

CAPPUCCINO ŞI LATTE MACCHIATO LA O SINGURĂ ATINGERE DE BUTON CU CARAFA PENTRU LAPTE. Savurează cappuccino şi latte macchiato cremoase, la temperatura perfectă, în cel mai simplu mod posibil. Este suficient să torni lapte în carafă, să o cuplezi la espressor şi să îţi selectezi băutura preferată. Indiferent dacă vrei cappuccino sau spumă de lapte, băutura ta preferată va fi gata în câteva secunde, fără stropi pe blatul de lucru şi exact la temperatura potrivită.

SPUMĂ DE LAPTE PERFECTĂ GRAŢIE TEHNOLOGIEI LATTE PERFETTO. Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

BOILER DE APĂ CU ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ, DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ. Cafeaua desăvârşită necesită temperaturi perfecte. Boilerul nostru de înaltă performanţă este prevăzut cu un corp uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care se încălzeşte rapid până la temperaturile ridicate corespunzătoare.

SISTEM DE CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE DIN TREI CLICURI. Prin numai trei clicuri, Saeco PicoBaristo Deluxe iniţiază procesul de curăţare de care are nevoie pentru a continua să prepare cafele şi băuturi excelente pentru tine.

ÎNDEPĂRTEAZĂ REZIDUURILE DE LAPTE DUPĂ FIECARE UTILIZARE CU FUNCŢIA DE CURĂŢARE A DEPUNERILOR DE LAPTE. Curăţarea rapidă a carafei pentru lapte la o atingere îţi permite să clăteşti bine sistemul pentru lapte atunci când doreşti, după fiecare utilizare.

UNITATEA INTERNĂ DE PREPARARE ESTE UŞOR DE DETAŞAT ŞI SE CURĂŢĂ ÎN CÂTEVA SECUNDE. Unitatea internă de preparare este uşor de detaşat şi se curăţă în câteva secunde. Astfel, componenta centrală a aparatului tău Saeco PicoBaristo Deluxe este întotdeauna gata pentru prepararea cafelei de calitate superioară.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
** - Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de modelele de clătire şi de curăţare


Cumpara un espressor Saeco si beneficiezi de garantie premium


Achiziționează acest espressor automat Saeco din gama PicoBaristo Deluxe, înregistrează-l și beneficiezi de serviciul gratuit "Silver Premium Service"! Beneficii Silver:
1. ASISTENȚĂ TELEFONICĂ la instalarea și montarea espressorului Saeco PicoBaristo Deluxe;
2. CADOU DE BUN-VENIT FILTRU AQUACLEAN MODEL CA6903/10 pentru înregistrarea espressoarelor gama PicoBaristo Deluxe în MySaeco;
3. ASISTENȚĂ ȘI SUPORT TELEFONIC pentru orice erori sau neclarități legate de funcționarea aparatului;
4. SERVICE LA UȘA TA. Trimiți produsul la service și îl primești înapoi prin curier, gratuit.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe + Măcinată
Pentru activități de tip:Rezidențial
Utilizare:Pe blat
Gamă:PicoBaristo Deluxe
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q1 2018
Râșniță:Da (ceramică)
Număr râșnițe:1
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafă inclusă:Da (model Premium)
Capacitatea camerei de boabe (g):250
Capacitatea carafei (ml):500
Capacitatea rezervorului de apă (l):1.7
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:15 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):16.3
Număr ajutaje (duză):2 (concurente)
Accesorii incluse:Lingură de măsurare
Bandă de testare a durității apei
Perie de curățare
Lubrifiant pentru unitatea de preparare
Filtru AquaClean
Funcții
Profiluri de utilizator:4
Concentrația cafelei:Reglabilă
Concentrația laptelui:Reglabilă
Setări temperatură:3 trepte
Setări intensitate aromă:5 trepte
Setări măcinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei înainte de preparare:Da
Scurgere ajustabilă:Da
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Cameră boabe detașabilă:Nu
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Espresso Lungo:Da
Espresso Doppio:Da
Ristretto:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Băuturi cu lapte
Spumă de lapte:Da
Espresso Machiato:Da
Cappuccino:Da
Latte Machiato:Da
Café au Lait:Da
Caffé Crema:Da
Melange:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Caracteristici speciale
Afișaj:Da (LCD)
Suportă filtru apă:Da (AquaClean)
Filtru inclus în pachet:Da (1x AquaClean)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Etichetă energetică:Clasa A
Consum (W):Stand-by: <0.5
Buton ON/OFF:Da
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43
Dimensiuni: Lățime (cm):22.1
Dimensiuni: Înălțime (cm):34
Greutate (kg):8.7
Culoare:Negru
Materiale:ABS
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Cablu alimentare detașabil:Da
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Superior

Review-uri / Comentarii

2 review-uri

(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

2 review-uri

Slăvitescu Valentin

23/11/19

Cumparator verificat

Preț foarte bun (aprox. cu 1500 de lei mai ieftin decât la e**G, A***x), livrare rapidă (am comandat marți la ora 10 și l-am primit miercuri la ora 12, de la Cluj-Napoca la București), suport competent, personal foarte amabil. Cu o cafea bună, espressorul atinge calitatea din cafenele.

81

Pătrașcu Andreea

19/11/19

Cumparator verificat

Aparatul este de o calitate superioară - râșniță ceramică cu foarte multe grade de măcinare, 14 tipuri de băuturi, silențios, cu opțiunea de cafea cu lapte. După ce am căutat toate variantele posibile și am ajuns la un short list dintre Gaggia, De'Longhi și Saeco, am ales Saeco. Foarte importantă este râșnița ca și componentă a unui espressor și materialul din care este făcută este important să fie din ceramică pt. că metalul se încinge și afectează calitatea băuturii. Cafeaua are o cremă și este foarte tasty.

76