produse

Espressor automat Philips Seria 2000 HD8650/09

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: HD8650/09
EAN: 8710103726456
Lansat în: Q3 2015
Date brute
G: 8,36kg
L: 42,50cm
l: 39,00cm
Î:38,50cm

Accesorii

34,99 Lei
61,99 Lei
49,99 Lei
249,99 Lei
34,99 Lei
49,99 Lei
24,99 Lei
29,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Mereu o ceaşcă de espresso cu concentraţia ideală, indiferent de boabele folosite. Gusto Perfetto este o tehnologie adaptabilă care monitorizează constant boabele pe care le foloseşti la prepararea cafelei. Aceasta detectează o schimbare a tipului de boabe folosit şi ajustează automat dozajul în camera de preparare pentru a oferi întotdeauna o ceaşcă de espresso ideală.

Personalizează-ți băutura. Acest espressor automat îți permite să reglezi câteva dintre setări cum ar fi lungimea băuturii și concentrația acesteia.

Profil de utilizator. Acest espressor automat memorează setările efectuate mai devreme, astfel încât de fiecare dată când îl pornești, băutura preferată o să fie întotdeauna așa cum o preferi, la doar o atingere de buton distanță.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă.

Mărime redusă și acces frontal. Se încadrează perfect în orice bucătărie, mulţumită dimensiunilor reduse şi accesului frontal. Nu contează cât de mare este bucătăria ta. Acest espressor încape perfect chiar şi în cele mai înguste spaţii şi este extrem de ergonomic gândit, oferindu-ţi acces frontal la rezervorul de apă şi la containerul pentru deşeuri. Este special conceput pentru ca tu să-ţi poţi savura mai uşor băutura preferată.

Băuturi la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Alimentare:Boabe
Râșniță:Da (ceramică)
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Capacitatea camerei de boabe (g):180
Capacitatea rezervorului de apă (l):1
Element de încălzire:Thermoblock
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:8 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):9.50
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Funcții
Profiluri de utilizator:1
Concentrația cafelei:Reglabilă
Setări măcinare (fin spre grunjos):5 trepte
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Caracteristici speciale
Butoane LED:Da
Suportă filtru apă:Da (Brita Intenza)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):42
Dimensiuni: Lățime (cm):29.50
Dimensiuni: Înălțime (cm):32.50
Greutate (kg):7
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):<100
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Frontal

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

mara

25 feb 2019

perfect

Este foarte ușor de spălat, prepară o cafea perfectă. Chiar îmi place aparatul ăsta.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.