Espressor automat Philips HD8824/01 (Black) [Gama 3000]

COD: HD8824/01
Stoc exclusiv online

Suportă cafea boabe. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui Pannarello. Elementul de încălzire: Thermoblock. Rezervorul de apă suportă 1.8 litri. Camera de boabe suportă 250 grame. Suportă cești cu o înălțime de până la maximum 15.20 centimetri. 5 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Funcție "Două cești". Creează din meniu: Apă fierbinte / Espresso / Espresso Lungo / Cafea.

Citeste descrierea completa
2.371,35 Lei -11%
mai ieftin cu 272,45 Lei
2.098,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

Spumă de lapte catifelată, la o singură atingere, mulţumită sistemului automat de spumare a laptelui. Acum este foarte simplu să prepari un cappuccino catifelat, mulţumită sistemului automat de spumare a laptelui. Acest sistem, denumit „cappuccinatore” de către specialiştii barista, va extrage laptele direct din cutie (sau vas), îl va transforma automat în spumă şi îl va elibera în ceaşcă la debit constant, fără a stropi blatul de lucru.

Savurează 4 varietăţi de cafea uşor de obţinut. Savurează cafelele preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul complet automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!

Reglează gura de scurgere a cafelei pentru a se potrivi oricărei ceşti. Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul tău este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Ajustează concentraţia şi folosește 5 setări de măcinare. Acest espressor automat oferă opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia pentru fiecare băutură. Poți seta chiar și 5 trepte în procesul de măcinare.

Profil de utilizator. Acest espressor automat memorează setările efectuate mai devreme, astfel încât de fiecare dată când îl pornești, băutura preferată o să fie întotdeauna așa cum o preferi, la doar o atingere de buton distanță.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă. Acest espressor automat permite umplerea simultană a două cești.

Conceput să maximizeze capacităţile, ocupând puţin spaţiu. Bucură-te de mai mult spaţiu şi de cafea la discreţie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apă, cafea proaspătă şi cafea uzată, într-un design compact. Acest espressor inteligent, complet automat, îţi oferă confort maxim şi performanţe de top graţie rezervoarelor de apă, de boabe şi pentru cafeaua uzată de mare capacitate.

Spumă fină de lapte de la sistemul de spumare al carafei. Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

Cafea la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe
Recomandat pentru uz:Consumator
Rasnita:Da (ceramica)
Rasnita estimata pentru:20.000 cesti
Element de incalzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Capacitate camera boabe (g):250
Capacitate rezervor apa (l):1.8
Capacitate recipient pentru reziduuri:15 portii
Suporta cesti cu inaltime de (cm):15.20
Functii
Profiluri de utilizator:1
Concentratia cafelei:Reglabila
Setari macinare (fin spre grunjos):5 trepte
Scurgere ajustabila:Da
Clatire:Automata (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidata de espressor (la intervale regulate)
Doua cesti:Da
Disponibile prin meniu
Apa fierbinte:Da
Spuma de lapte:Da
Espresso:Da
Espresso Lungo:Da
Caracteristici speciale
Butoane LED:Da
Compact:Da
Suporta filtru apa:Da (Brita Intenza)
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herti (Hz):50
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):33
Dimensiuni: Latime (cm):21.5
Dimensiuni: Inaltime (cm):42.9
Greutate (kg):7.2
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Acces recipient cafea uzata:Frontal
Acces rezervor apa:Superior

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului