produse

Espressor automat Philips EP5310/10, Gama 5000, Spumare manuală a laptelui, Display basic, Râșniță ceramică, Boabe/Măcinată, Espresso, Americano, Cafea, Apă fierbinte, Filtru AquaClean, Piano Black

COD: EP5310/10
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
2.799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Accesorii

23,99 Lei
29,99 Lei
44,99 Lei
49,99 Lei
34,99 Lei
79,99 Lei
224,99 Lei
254,90 Lei

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Păstrează boabele proaspete mai mult timp cu Aroma Seal. Noua funcţie Aroma Seal protejează boabele de cafea şi se asigură că îşi păstrează aroma iniţială în timp, reducând totodată zgomotul râşniţei.

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului clasic de spumare a laptelui. Sistemul clasic de spumare a laptelui generează abur, permiţându-ţi să pregăteşti uşor o spumă de lapte fină şi cremoasă pentru cappuccino. În plus, cu numai două piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, uşor de curăţat.

Reglează gura de scurgere a cafelei pentru a se potrivi oricărei ceşti. Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul tău este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Râșnițe de cafea 100% ceramice. Râșnițele noastre sunt 100% ceramice, extrem de dure și precise, astfel încât să poți savura espresso aromat proaspăt pentru cel puțin 20.000 de cești. Acest material asigură performanțe de lungă durată și funcționează silențios, fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că băutura dumneavoastră va fi întotdeauna împrăștiată ca la prima măcinare.

Ajustează volumul cu 5 setări pentru intensitatea aromei şi 5 setări de măcinare. Acest espressor complet automat oferă multe opţiuni pline de savoare pentru a-ţi personaliza cafeaua după propriul gust. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă concentraţia, intensitatea şi temperatura pentru fiecare băutură. Explorează şi încearcă oricâte băuturi delicioase doreşti, după bunul plac.

Modifică şi memorează profilul personal de utilizator. Vei avea o cafea preparată potrivit dorinţelor personale mulţumită funcţiei MEMO, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceaşcă. Cu această funcţie, aparatul ştie exact cum îţi place cafeaua sau cappuccino-ul.

Funcția "Două cești". Bucurați-vă și împărtășiți espresso-ul favorit grație funcției de ceașcă dublă. Acest espressor automat permite umplerea simultană a două cești.

Cafea la temperatura perfectă cu Thermoblock. Thermoblock oferă familiei tale băuturi fierbinţi, mereu la temperatura perfectă. Secretul său rezidă în învelişul uşor din aluminiu şi oţel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturi ridicate.

Savurează un espresso excelent cu clătirea automată şi detartrarea ghidată. Acest espressor îşi curăţă automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ţi un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de espresso. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Aparatul va afişa un mesaj atunci când este necesară detartrarea şi te va îndruma prin mesaje afişate pe ecran, indicându-ţi operaţiile necesare şi momentul la care trebuie efectuate.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Inovaţia noastră brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de espressorul tău complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000* de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. După instalarea filtrului** AquaClean în espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
** - Filtrul nu este inclus în pachet, dar este recomandată achiziția lui odată cu cea a espressorului.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Utilizare:Pe blat
Gamă:5000
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q1 2018
Presiune (bar):15
Alimentare:Boabe și Măcinată
Râșniță:Da (ceramică)
Număr râșnițe:1
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Capacitatea camerei de boabe (g):250
Capacitatea rezervorului de apă (l):1.80
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Baghetă Pannarello (crom)
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:15 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):15
Număr ajutaje (duză):2 (concurente)
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Funcții
Profiluri de utilizator:1
Concentrația cafelei:Reglabilă
Setări temperatură:3 trepte
Setări intensitate aromă:MIN~MAX
Setări măcinare (fin spre grunjos):5 trepte
Scurgere ajustabilă:Da
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Caracteristici speciale
Afișaj:Da (Basic)
Suportă filtru apă:Da (AquaClean)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Consum (W):Stand-by: <1
Buton ON/OFF:Da
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43
Dimensiuni: Lățime (cm):22.10
Dimensiuni: Înălțime (cm):34
Greutate (kg):7.20
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):>100
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Superior

Review-uri / Comentarii

5.0
9 review-uri
5 stele
(9)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Prunar Florin

19 nov 2019

EP5310/10

Achizitie verificata

Livrare rapidă, produs conform datelor tehnice. magNET - cel mai scăzut preț, servicii rapide.

Iosif Abel Francisc

24 nov 2019

Excelent! Simplu de folosit, iar la final un rezultat excelent!

Achizitie verificata

Excelent! Simplu de folosit, iar la final un rezultat excelent! La început trebuie făcute setările de bază iar după 10-20 de cafele se mai pot face ajustările fine ca de pildă intensitatea aromei, cantitatea de cafea și temperatura. Obții o cafea excelentă dar nu chiar cremoasă. Dar asta cred că depinde și de tipul cafelei folosite. Foarte mulțumit! Recomand cu încredere!

Ștefan Vlad

28 dec 2019

Seriozitate si promptitudine

Comandă recepționată și expediată rapid. Produsul corespunde din toate punctele de vedere cu prezentarea de pe site.

Tache Andreea Cătălina

20 ian 2020

Aparat cafea

Aparatul în sine nu merită o sumă atât de mare de bani. Face o cafea bună, dar cred că există variante mai ieftine și mai ușor de utilizat. Serviciile magazinului au fost excelente! Coletul a ajuns repede după ce am dat comanda.

Mastan Marin Ioan

27 ian 2020

Expresor Philips EP5310

Achizitie verificata

Excelent, simplu de folosit, calitate produs foarte bună, dacă folosiți o cafea bună. Setările si curățarea aparatului foarte utilă prin folosirea mecanismului de infuzare detașabil, filtru și rășnită ceramică. magNET, recomand cu încredere, preț bun, amabilitate și sinceritate, consiliere în alegerea produsului, livrare promptă și gratuită. Super mulțumit.

Ovidiu Gheorghe

05 feb 2020

Servicii excelente ale magazinului

Foarte bună comunicarea în cazul unui schimb/retur cauzat de o posibilă defecțiune a display-ului. Cafeaua încă nu am testat-o :).

Mihai Marian

28 dec 2019

Magazin super OK

Achizitie verificata

Am primit exact ceea ce am comandat, în timp util (având în vedere că a fost perioada Crăciunului) și în bună stare. Am fost plăcut impresionat că espressorul a venit și cu un filtru de apă și cu un kit de curățare/gresare. Mulțumesc!

Cristina M.

19 nov 2020

Foarte mulțumită

Sunt foarte mulțumită de produs, dar și de promptitudinea și implicarea celor de la magNET.

Florea Ștefan

10 ian 2020

Recomand

Proces simplu de achiziție. Recomand magNET.ro.