produse

Espressor automat Philips EP4321/50, Gama 4300, Spumare manuală, Râșniță ceramică, Boabe/Măcinată, Ristretto, Americano, Cafea, Espresso (Glossy Black)

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: EP4321/50
Date brute
G: 9,00kg

Documente oficiale

Accesorii

Detartrant Philips CA6700/91, Capacitate 250ml, Pentru un ciclu de detartrare, Elimină reziduurile de calcar, Extinde durata de viață, Îmbunătățește gustul cafelei, Asigură performanțe maxime
32,99 Lei
Filtru de calcar și apă Philips AquaClean CA6903/10, Fără detartrare până la 625 de cești, Asigură o aromă intensă, Previne formarea calcarului, Extinde durata de viață a espressorului
79,99 Lei
Tablete Philips CA6704/10 de îndepărtare a uleiului de cafea
24,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Savurează 5 varietăţi de cafea uşor de obţinut. Fiecare moment merită savurat cu tipul specific de cafea. De la puternicul espresso la savurosul cappucino, espressorul tău automat oferă un preparat perfect, fără bătăi de cap şi fără întârziere!

Spumă delicioasă de lapte sau lapte fierbinte cu noul tub pentru abur. Sistemul clasic de spumare a laptelui facilitează prepararea de lapte spumat cald, fin şi cremos pentru următorul cappucino sau de lapte fierbinte spumos pentru caffé latte.

Selectare uşoară a cafelei cu afişajul intuitiv. Cu afişajul nostru uşor de utilizat, nimic nu stă în calea următoarei tale ceşti de cafea delicioasă. În câţiva paşi, poţi personaliza aroma boabelor proaspete şi poţi să-ţi satisfaci uşor pofta cu o ceaşcă de cafea.

Ajustează intensitatea aromei şi volumul cu sistemul de personalizare a cafelei. Prepară-ţi o cafea în stil propriu cu setările uşor de ajustat ale sistemul de personalizat cafeaua, pentru intensitatea şi concentraţia cafelei.

Temperatură, aromă şi spumă perfecte, ceaşcă după ceaşcă*. Sistemul de extragere a aromei realizează inteligent echilibrul optim între temperatura de preparare şi aroma extrasă prin menţinerea temperaturii apei între 90 şi 98 °C, în timp ce reglează debitul de apă, astfel încât să poţi savura cafele delicioase.

Reglează uşor după preferinţe cu 12 niveluri de măcinare. Râşniţele noastre ceramice durabile pot fi reglate în 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea în orice doreşti, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă.

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile. Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Schimbând filtrul după ce aparatul îţi solicită acest lucru, nu va trebui să detartrezi aparatul timp de până la 5000 de ceşti*, beneficiind de apă curată şi purificată.

Păstrează boabele proaspete mai mult timp cu Aroma Seal. Noua funcţie Aroma Seal protejează boabele de cafea şi se asigură că îşi menţin aroma iniţială în timp, reducând totodată zgomotul râşniţei.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Componente lavabile în maşină pentru comoditate. Pentru confortul tău, poţi spăla sistemul de lapte, tava de scurgere şi recipientul pentru cafea măcinată în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare igienică.

Cafeaua perfectă de fiecare dată mulţumită celor 2 profiluri de utilizator. Bucură-te de fiecare dată de cafeaua care-ţi place, cu două profiluri de utilizator care îţi memorează reţetele personalizate. Cu un profil suplimentar pentru oaspeţi, vizitatorii tăi pot savura o cafea exact aşa cum le place, fără a schimba preferinţele tale.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Utilizare:Pe blat
Gamă:4300
Model lansat (dar nu și produs) în...:Q3 2020
Presiune (bar):15
Alimentare:Boabe și Măcinată
Râșniță:Da (ceramică)
Număr râșnițe:1
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Capacitatea camerei de boabe (g):275
Capacitatea rezervorului de apă (l):1.80
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Baghetă Pannarello (crom)
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:12 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):14.50
Număr ajutaje (duză):2 (concurente)
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Ristretto:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Funcții
Profiluri de utilizator:2 și Oaspete
Concentrația cafelei:Reglabilă
Setări temperatură:3 trepte
Setări intensitate aromă:MIN~MAX
Setări măcinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei înainte de preparare:Da
Scurgere ajustabilă:Da
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Caracteristici speciale
Afișaj:Da (TFT)
Suportă filtru apă:Da (AquaClean)
Filtru inclus în pachet:Da (1x AquaClean)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Putere (W):1500
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Consum (W):Stand-by: <1
Buton ON/OFF:Da
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43.30
Dimensiuni: Lățime (cm):24.60
Dimensiuni: Înălțime (cm):37.20
Greutate (kg):8
Culoare:Negru
Lungime cablu alimentare (cm):100
Cablu alimentare detașabil:Da
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Frontal
Material de ambalare reciclabil:>95%

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.