Espressor automat Philips EP3243/50 (White) [Gama 3200]

COD: EP3243/50
Stoc epuizat

Suportă cafea boabe și cafea măcinată. Afișaj tactil pentru control mai ușor. Râșniță de cafea 100% ceramică. Sistem automat de prelucrare a laptelui "Pannarello". Are carafă LatteGo inclusă de 260ml. Presiune 15 bari. 3 setări ale temperaturii. 3 setări ale intensității aromei. 12 setări ale măcinării (fin spre grunjos). Funcție "Două cești". Creează din meniu: Apă fierbinte / Espresso / Americano / Cafea / Cappuccino / Latte Machiato. Etichetă energetică: clasa A. Culoare: White. Proiectat în Italia, fabricat în România!

Citeste descrierea completa
2.797,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Savurează 5 varietăţi de cafea uşor de obţinut, inclusiv cappuccino. Savurează cafelele preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul complet automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!

Spumă de lapte fină şi cremoasă datorită camerei de spumare rapidă a sistemului de lapte. Completează-ţi cafeaua cu un strat de spumă de lapte fină şi cremoasă. LatteGo amestecă laptele cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceaşcă un strat cremos de spumă de lapte, fără stropi şi exact la temperatura potrivită.

Selectare uşoară a cafelei cu afişajul tactil intuitiv. Gustul şi aroma irezistibile ale cafelei din boabe proaspete este doar la o atingere distanţă. Afişajul nostru tactil intuitiv îţi permite să selectezi uşor cafeaua preferată.

Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea cu My Coffee Choice. Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea de băutură folosind meniul My Coffee Choice. Alege cu uşurinţă din trei setări diferite pentru a se potrivi preferinţelor tale.

De la măcinare fină la grunjoasă cu reglarea râşniţei în 12 trepte. Râşniţele noastre ceramice durabile pot fi reglate în 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea în orice doreşti, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă.

Temperatură, aromă şi spumă perfecte, ceaşcă după ceaşcă**. Sistemul de extragere a aromei realizează inteligent echilibrul optim între temperatura de preparare şi aroma extrasă prin menţinerea temperaturii apei între 90 şi 98 °C, în timp ce reglează debitul de apă, astfel încât să poţi savura cafele delicioase.

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile. Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

LatteGo este extrem de uşor de curăţat: 2 piese, fără tuburi. Sistemul nostru de lapte din 2 piese nu are tuburi sau piese ascunse şi poate fi curăţat în doar 15 secunde la robinet* sau în maşina de spălat vase.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Inovaţia noastră brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de espressorul tău complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000* de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. După instalarea filtrului AquaClean în espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Păstrează boabele proaspete mai mult timp cu Aroma Seal. Noua funcţie Aroma Seal protejează boabele de cafea şi se asigură că îşi păstrează aroma iniţială în timp, reducând totodată zgomotul râşniţei.

Componente lavabile în maşină pentru comoditate. Pentru confortul tău, poţi spăla sistemul de lapte LatteGo (sau sistemul clasic de spumare a laptelui), tava de scurgere şi recipientul pentru cafea măcinată în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare igienică.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
* - Pe baza testelor de consum din Germania, comparând espresoare complet automate de top, cu o singură atingere (cafea + lapte) (2017).
** - la 70-82°C.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Philips Romania va ofera transport gratuit in service pe timp de garantie

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Alimentare:Boabe + macinata
Recomandat pentru uz:Consumator
Rasnita:Da (ceramica)
Râ?ni?? estimata pentru:20.000 cesti
Element de incalzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafa inclusa:Da (sistem LatteGo)
Capacitate camera boabe (g):275
Capacitate carafa (ml):260
Capacitate rezervor apa (l):1.8
Capacitate recipient pentru reziduuri:12 portii
Suporta cesti cu inaltime de (cm):15
Presiune (bar):15
Accesorii incluse:Filtru AquaClean
Tub de lubrifiere
Lingură de m?surare
Band? de testare a durit??ii apei
Capac de depozitare LatteGo
Functii
Profiluri de utilizator:1
Concentra?ia cafelei:Reglabila
Concentratia laptelui:Reglabila
Setari temperatura:3 trepte
Setari intensitate aroma:3 trepte
Setari macinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei inainte de preparare:Da
Scurgere ajustabila:Da
Clatire:Automata (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidata de espressor (la intervale regulate)
Doua cesti:Da
Bauturi din cafea
Espresso:Da
Americano:Da
Cafea:Da
Bauturi cu lapte
Cappuccino:Da
Latte Machiato:Da
Pentru ceai
Apa fierbinte:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da
Touchscreen:Da
Afisaj:Da (LCD)
Suporta filtru apa:Da (AquaClean)
(potrivit producator) Fabricat in:Romania
Motor
Putere (W):1500
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herti (Hz):50
Eticheta energetica:Clasa A
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43.3
Dimensiuni: Latime (cm):24.6
Dimensiuni: Inaltime (cm):37.1
Greutate (kg):8
Culoare:Alb
Lungime cablu alimentare (cm):100
Acces recipient cafea uzata:Frontal
Acces rezervor apa:Frontal
Material de ambalare reciclabil:>95%

Produse corelate

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului