produse

Espressor automat Philips Seria 2200 EP2235/40, 1500W, 15bar, 1.8l, Spumare automată, Carafă LatteGo 260ml, Râșniță ceramică, Boabe și Măcinată, Filtru AquaClean, AromaSeal, Afișaj tactil, Zink Brown

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EP2235/40
EAN: 8710103887324
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 9,43kg
L: 49,00cm
l: 48,00cm
Î:29,00cm

Documente oficiale

Accesorii

Plicuri de pudră CA6705/10 pentru curățarea circuitului de lapte destinate espressoarelor automate Philips și Saeco
54,99 Lei
Tablete Philips CA6704/10 de îndepărtare a uleiului de cafea
32,99 Lei
Cartuș Philips INTENZA CA6702/10 by BRITA, Pentru espressoare automate Saeco și Philips
49,99 Lei
Detartrant Philips CA6700/91, Capacitate 250ml, Pentru un ciclu de detartrare, Elimină reziduurile de calcar, Extinde durata de viață, Îmbunătățește gustul cafelei, Asigură performanțe maxime
32,99 Lei
Sistem de spumare a laptelui Philips LatteGo CP0657/01, 2 piese, fără tuburi
199,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Spumă de lapte fină şi cremoasă datorită camerei de spumare rapidă a sistemului LatteGo. Completează-ţi cafeaua cu un strat de spumă de lapte fină şi cremoasă. LatteGo amestecă laptele cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceaşcă un strat cremos de spumă de lapte, fără stropi şi exact la temperatura potrivită.

Selectare uşoară a cafelei cu afişajul tactil intuitiv. Gustul şi aroma irezistibile ale cafelei din boabe proaspete este doar la o atingere distanţă. Afişajul nostru tactil intuitiv îţi permite să selectezi uşor cafeaua preferată.

Temperatură, aromă şi spumă perfecte, ceaşcă după ceaşcă**. Sistemul de extragere a aromei realizează inteligent echilibrul optim între temperatura de preparare şi aroma extrasă prin menţinerea temperaturii apei între 90 şi 98 °C, în timp ce reglează debitul de apă, astfel încât să poţi savura cafele delicioase.

Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea cu My Coffee Choice. Ajustează intensitatea aromei şi cantitatea de băutură folosind meniul My Coffee Choice. Alege cu uşurinţă din trei setări diferite pentru a se potrivi preferinţelor tale.

Savurează 3 varietăţi de cafea uşor de obţinut. Savurează cafelele preferate pentru momente speciale. Indiferent dacă tânjeşti după un espresso, o cafea sau o reţetă pe bază de lapte, espressorul complet automat oferă un preparat perfect, fără complicaţii şi fără întârziere!

De la măcinare fină la grunjoasă cu reglarea râşniţei în 12 trepte. Râşniţele noastre ceramice durabile pot fi reglate în 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea în orice doreşti, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă.

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile. Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

LatteGo este extrem de uşor de curăţat: 2 piese, fără tuburi. Sistemul nostru de lapte din 2 piese nu are tuburi sau piese ascunse şi poate fi curăţat în doar 15 secunde la robinet* sau în maşina de spălat vase.

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean. Inovaţia noastră brevetată, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de espressorul tău complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000* de ceşti, beneficiind de apă curată şi purificată. După instalarea filtrului AquaClean în espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat.

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile. Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

Păstrează boabele proaspete mai mult timp cu Aroma Seal. Noua funcţie Aroma Seal protejează boabele de cafea şi se asigură că îşi păstrează aroma iniţială în timp, reducând totodată zgomotul râşniţei.

Componente lavabile în maşină pentru comoditate. Pentru confortul tău, poţi spăla sistemul de lapte LatteGo (sau sistemul clasic de spumare a laptelui), tava de scurgere şi recipientul pentru cafea măcinată în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare igienică.

* - Luând în calcul 8 înlocuiri ale filtrului, aşa cum se indică pe aparat. Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de metodele de clătire şi curăţare.
* - Pe baza testelor de consum din Germania, comparând espresoare complet automate de top, cu o singură atingere (cafea + lapte) (2017).
** - la 70-82 °C.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Stil:Automat
Pentru activități de tip:Rezidențial
Presiune (bar):15
Alimentare:Boabe și Măcinată
Râșniță:Da (ceramică)
Râșniță estimată pentru:20.000 cești
Capacitatea camerei de boabe (g):275
Capacitatea rezervorului de apă (l):1.80
Element de încălzire:Thermoblock
Sistem de prelucrare a laptelui (aburire/spumare):Pannarello automat
Carafă inclusă:Da (sistem LatteGo)
Capacitatea carafei (ml):260
Capacitatea recipientului pentru reziduuri:12 porții
Suportă cești cu înălțime de... (cm):15
Accesorii incluse:Lingură de măsurare
Bandă de testare a durității apei
Filtru AquaClean
Tub de lubrifiere
Băuturi din cafea
Espresso:Da
Cafea:Da
Băuturi cu lapte
Cappuccino:Da
Pentru ceai
Apă fierbinte:Da
Funcții
Profiluri de utilizator:1
Concentrația cafelei:Reglabilă
Concentrația laptelui:Reglabilă
Setări temperatură:3 trepte
Setări intensitate aromă:3 trepte
Setări măcinare (fin spre grunjos):12 trepte
Control al aromei înainte de preparare:Da
Scurgere ajustabilă:Da
Clătire:Automată (la pornire si oprire)
Detartrare:Ghidată de espressor (la intervale regulate)
Două cești:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da
Touchscreen:Da
Suportă filtru apă:Da (AquaClean)
(potrivit producător) Fabricat în:România
Motor
Putere (W):1500
Curent:Alternativ (AC)
Voltaj (V):230
Herți (Hz):50
Etichetă energetică:Clasa A
Caracteristici fizice
Dimensiuni: Lungime (cm):43.30
Dimensiuni: Lățime (cm):24.60
Dimensiuni: Înălțime (cm):37.10
Greutate (kg):8
Culoare:Maro
Lungime cablu alimentare (cm):100
Acces recipient cafea uzată:Frontal
Acces rezervor apă:Frontal
Material de ambalare reciclabil:>95%

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.