produse

Espressor automat KRUPS Evidence EA890110, 1450 W, 2.3 L, 15 bar, 2 Duze de cafea, Rezervor boabe 260g, Râsnita 3 nivele, Display LCD, Oprire automată, Înaltime maximă ceașcă 15.8 cm, Spumare automată, Alb

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EA890110
EAN: 0010942223085
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 10,22kg
L: 48,00cm
l: 38,00cm
Î:28,50cm

Descriere


Detaliile care fac diferența. Proiectat pentru ca tu să poți savura, chiar la tine acasă, o gamă mare de băuturi excelente pe bază de cafea, espressorul automat Krups îți oferă rezultate perfecte până în cele mai mici detalii, prepară băuturi excepționale, pornind de la boabele de cafea până în ceașcă, cu ajutorul celor 15 de rețete diferite presetate. Datorită sistemului Krups Quattro Force savurezi preparate pe bază de cafea sau ceai care fac diferența, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence să se potrivească în orice bucătărie.

Un espresso și un cappuccino perfect, până în cele mai mici detalii. Cu multă grijă și precizie, până în cele mai mici detalii, espressorul automat Evidence creează o experiență de obținere a cafelei și savurare a cafelei pornind de la boabele de cafea până în ceașcă. Produsul dispune de 15 rețete presetate de la un espresso aromat până la un cappuccino perfect echilibrat obținut printr-o simplă atingere. Poți opta să adaugi mai multă cafea în băutura ta favorită pentru o explozie de gust și energie sau poți folosi setarea pentru cafea neagră pentru mai multă aromă și rezultate robuste.

Datorită sistemului Krups Quattro Force. Savurezi preparate pe bază de cafea sau ceai care fac diferența, iar designul modern face ca espressorul automat Evidence să se potrivească în orice bucatarie. Delectează-te cu o băutură ce are la bază o spumă de lapte bogată și cremoasă și o cafea de calitate tip Barista, mulțumită funcției de râșnire și a duzei de abur cu funcție de clătire ce garantează performante de durată.

EA890110-00%20%281%29.jpg

Savurează băutura ta preferată: de la un espresso perfect la un cappuccino delicios. Pentru că fiecare detaliu contează, Krups a dezvoltat linia de espressoare automate Evidence, care îmbină perfect eleganța designului cu tehnologia, ca tu să te bucuri de gustul desăvârșit al unui espresso, la tine acasă.

O gamă mare de rețete automate de băuturi pe bază de cafea. Datorită celor 15 rețete presetate espressorul automat Krups îți oferă toate băuturile tale preferate de la espresso aromat, la un cappucino obținut printr-o simplă atingere, două porții de Caffe-Latte delicioase obținute în același timp și băuturi pe bază de ceai cu setări variabile de temperatură.

Adaugă mai mult espresso pentru un plus de aromă. Personalizează-ți băutura preferata cu un plus de espresso pentru a obține mai multă energie și aromă direct în ceașca ta sau folosește setarea pentru cafea neagră pentru un espresso puternic și robust.

EA890110-01.jpg

Setări intuitive. Produsul este prevăzut cu o interfață de utilizare intuitivă OLED, cu funcție tactilă, pentru a obține rapid și ușor rezultatele perfecte, astfel, tu deții controlul la fiecare pas din procesul de obținere al băuturii preferate.

Ușor de folosit și design excepțional. Designul complet nou al espressorului automat Krups oferă o nouă experiență de preparare și servire a cafelei, prevăzut cu un rezervor pentru apă de 2.3L și recipient pentru 260g de boabe de cafea, acestea completează perfect dimensiunile opțime și ergonomice ale espressorului automat.

Tehnologie avansată pentru o cafea perfectă. Sistemul Krups Quattro Force optimizează fiecare etapă în procesul de obţinere a unui espresso de la boaba de cafea până în ceaşcă: o răşnire cu 20% mai rapida, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare pentru performanțe de durată.

EA890110-02.jpg

**KRUPS Evidence EA89 - Espressor Automat EA890110.
- Espressor complet automat pentru o experiență excepțională de obținere și savurarea a cafelei, pornind de la boabele de cafea până în ceașcă;
- Produsul are un finisaj cu oțel inoxidabil pentru a obține un design modern potrivit pentru orice bucătărie;
- 15 rețete de băuturi presetate pentru o gamă mare de băuturi ce includ clasicul espresso, caffe latte, cappuccino (One-Touch-Cappuccino) etc.;
- Posibilitate de adăugare în băutura preferată a unui plus de cafea sau de selectare a funcției de cafea neagră pentru o aroma puternică;
- Tehnologia Krups de preparare a laptelui îți oferă o spumă de lapte bogată și cremoasă direct în ceașca ta, poți obține 2 caffe latte printr-o simplă apăsare de buton;
- Funcția automată de clătire a duzei de abur te ajută să întreții produsul pentru performanțe de lungă durată;
- Interfață de utilizare intuitivă OLED cu funcție tactilă este prietenoasă și ușor de folosit;
- Recipientul pentru boabele de cafea și rezervorul de apă au dimensiuni mari și se potrivesc perfect cu designul ergonomic pentru mai mult confort;
- Sistemul Krups Quattro Force optimizează fiecare etapă în procesul de obținere a unui espresso de la boaba de cafea până în ceașcă: o râșnire cu 20% mai rapidă*, presare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare pentru performanțe de durată.

EA890110-03.jpg

Specificații:

Putere: 1450 W
Presiune pompă: 15 bar
Capacitate rezervor apă: 2.3 l
Capacitate compartiment cafea: 260 g
Capacitate recipient reziduuri: 10
Înălțime maximă ceașcă: 15.8 cm
Tip: Automat
Tip încastrare: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip alimentare: Cafea boabe
Tip băutură: Cafea;
Espresso;
Espresso macchiato;
Cappuccino;
Apă fierbinte;
Ceai.
Număr produse preparate: 15
Sistem spumare lapte: Automat
Număr duze cafea: 2
Trepte de măcinare râșniță: 3
Trepte temperatură: 3
Tip display: LCD
Material râșniță: Metal
Funcții: Oprire automată;
Curățare automată;
Sistem economisire energie electrică;
Sistem decalcifiere;
Setare temperatura;
Setare cantitate cafea;
Setare grad măcinare;
Înălțime ajustabila a duzei de cafea;
Râșniță.
Culoare: Alb

 

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Zoicaș Constantin

04 Apr 2022

Un expressor automat de cafea foarte bun

Achizitie verificata

Am achiziționat acest esspressor automat de cafea urmărind cu precădere performanța acestuia, numărul mare de rețete presetate, ușurința în utilizare și întreținere, monitorizarea automată a espressorului și afișarea pe un display LED a tuturor informațiilor privitoare la golirea recipientului cu zațul de cafea, a completării nivelului de apă necesară, a activităților de întreținere și nu în ultimul rând, ca urmare a fabricării în Europa a acestuia (Franța). Din experiență proprie, pot să vă confirm că, am utilizat până la această dată trei sorturi de cafea boabe (Lavazza Qualita ORO, Tchibo Expresso Sicilia Style și Columbia Suprema) iar rezultatele obținute au fost de fiecare dată foarte bune. Nu am utilizat încă funcția de spumare a laptelui deoarece, personal, îmi place să servesc espresso simplu, cu acel guler de spumă galben-maronie încântător, pe care acest espressor automat îl oferă din ambundență. Recomand cu căldură acest espresor automat de cafea și totodată, recomand achiziția acestuia de la magazinul online magNET.ro, pentru calitatea serviciilor oferite!

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.