produse

Espressor automat KRUPS Essential EA810B70

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
COD: EA810B70
EAN: 0010942218746
Date brute
G: 8,65kg
L: 39,00cm
l: 30,00cm
Î:50,00cm

Descriere

Sistemul Pantentat Thermoblock Compact. Datorită sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

Râșniță conică din metal. Obține un ristretto sau un espresso perfect datorită setărilor automate ale rașniței metalice sau ajustează setările manual conform preferințelor tale. 3 setări diferite variază de la o măcinare fină pentru espresso compact până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanța acesteia în timp. Savurează un espresso din boabe de cafea proaspăt râșnite pentru o aromă delicioasă.

Control precis. Datorită indicatorilor luminoși tip LED tu vei deține controlul deplin asupra espressorului pentru o precizie maximă.

Duză de abur pentru un cappuccino excelent. Uşor de curăţat pentru mai multă igienă şi pentru un plus de confort, duza de abur oferă posibilitatea preparării unui număr mare de băuturi. Savurează un cappuccino cremos chiar la tine acasă.

Duză pentru cafea ajustabilă. Pentru mai mult confort și versatilitate, duza ajustabilă pentru cafea este soluția perfectă pentru a putea folosi o gamă variată de căni sau cești de diverse mărimi.

Rezultate perfecte de la ristretto la espresso lungo. Descoperă o gamă completă de arome remarcabile și puternice cu espressorul automat Krups, de la ristretto la café lungo.

Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi ușor de reparat; Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.