Espressor automat KRUPS EA816B70, Gama Essential, Spumare automată, Set Auto Cappuccino XS6000, Râșniță metalică, Boabe, Cafea, Ristretto, Espresso, 1450W, 15 bari, Ecran LCD (Anthracite Grey)

COD: EA816B70
Stoc epuizat

Fabricat în*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România

Descriere

Sistemul Pantentat Thermoblock Compact. Datorită sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

Râșniță conică din metal. Obține un ristretto sau un espresso perfect datorită setărilor automate ale rașniței metalice sau ajustează setările manual conform preferințelor tale. 3 setări diferite variază de la o măcinare fină pentru espresso compact până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanța acesteia în timp. Savurează un espresso din boabe de cafea proaspăt râșnite pentru o aromă delicioasă.

Ecran LCD de mari dimensiuni. Ecranul LCD este intuitiv şi prietenos, oferindu-ţi un control deplin pentru ca tu să obţii cu uşurinţă toate băuturile preferate.

Recipient pentru boabele de cafea, de mari dimensiuni. Espressorul automat Krups are un design compact însă dispune de un rezervor pentru apă de 1.7 L și de un recipient pentru 260 g de boabe de cafea.

Funcție de memorare. Produsul este prevăzut cu o funcţie de memorare ce-ţi permite să salvezi 2 reţete diferite de băuturi. Îţi păstrează setările optime de preparare a băuturii preferate pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

Accesoriu pentru cappuccino XS6000. Recipientul din inox permite păstrarea laptelui în condiții optime. Folosește-l împreună cu duza pentru cappuccino pentru a obține o spumă de lapte densă, elementul principal pentru un cappucinno desăvârșit!

Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi ușor de reparat; Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului