produse

Espressor automat KRUPS Arabica Latte EA819E10, 1450W, 15 bari, 1.7l

Stoc epuizat

Fabricat in*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EA819E10
EAN: 0010942225713
Lansat în: Q3 2016
Date brute
G: 9,09kg
L: 38,00cm
l: 29,00cm
Î:49,00cm

Documente oficiale

Descriere


●Espressorul automat Krups Intuition Preference+: Ai încredere în intuiția ta.
●Lasă espressorul automat Krups Intuition Preference+ să te ghideze către băutura ta favorită de fiecare dată.
●Aparatul dispune de tehnologia Quattro Force ce garantează extracția perfectă a aromei din cafea pentru a prepara băuturi delicioase și pline de savoare în fiecare zi.


EA819E10-00.jpg

●Ecranul său digital color și indicatorii luminoși îți vor permite să-ți personalizezi băutura preferată, să memorezi rețetele favorite și acces ușor și rapid către toate rețele disponibile.

●Designul intuitiv al aparatului permite o întreținere ușoară și confort sporit în utilizare datorită recipientelor pentru zaț și apă amplasate frontal și a taviței pentru picături cu indicatori ce te atenționează când este nevoie ca aceasta să fie golită.
●Intuition Preference+ dispune de un sistem dedicat pentru spumare și o duză de mari dimensiuni, ajustabilă atât pentru băuturi simple, dar și XL.


EA819E10-01.jpg

Caracteristici esențiale:
►Ușor de utilizat pentru momente perfecte. Espressorul automat Krups Arabica Latte asigură rezultate de înaltă calitate pentru toate băuturile tale preferate pe bază de cafea de la ristretto până la cappuccino irezistibil. Recipientul pentru lapte îți pune la dispoziție posibilitatea de a obține un cappuccino perfect. Ecranul LCD o utilizare ușoară și intuitivă pentru o preparare rapidă. Sistemul Krups Quattro Force garantează o savoare excepțională datorită tehnologiei proiectată special pentru râșnire optimă, presare perfectă a boabelor de cafea, infuzare și autocurățare.
►Espressorul automat Krups Arabica Latte: Ușor de utilizat pentru momente perfecte. Espressorul automat Krups Arabica Latte oferă cea mai ușoară modalitate de a te bucura de o cafea perfectă, plină de savoare și aroma chiar în confortul locuinței tale. Acesta dispune de o interfață ușor de utilizat pentru a prepara cu ușurință cafeaua și oferă un espresso și cappuccino excepțional direct la tine în ceașcă cu o simplă apăsare de buton. Cele 3 setări predefinite pentru cantitatea de lapte îți pun la dispoziție posibilitatea de a crea băuturi cremoase pe baza de cafea și lapte așa cum iți place, în timp ce sistemul inteligent îți oferă opțiunea de a memora 4 rețete personalizate. Toate acestea vin la pachet cu Sistemul Krups Quattro Force pentru o cafea perfectă.
►Personalizează-ți băuturile. Treci de la rețete de cafea neagră la rețete pe bază de lapte. Bea-ți cafeaua așa cum îți place. Poți alege nivelul de intensitate a cafelei precum și cantitatea de cafea sau lapte utilizată. Pentru o personalizare perfectă, poți ajusta nivelul de intensitate pentru cafeaua ta cu ajutorul râșniței, cu cât râșnirea este mai fină, cu atât cafeaua va fi mai tare și mai cremoasă. Finețea râșnirii depinde și de tipul boabelor de cafea: cele prăjite bine vor avea nevoie de o râșnire puternică, iar cele mai puțin prăjite vor avea nevoie de o râșnire fină. Prepară până la 2 cafele negre în același timp. Personalizeaza-ți cafeaua așa cum îți place.
►Sistem de încălzire performant. Espressorul Arabica Latte dispune de un sistem de încălzire ce permite un control îmbunătățit al temperaturii pentru o extracție optimă. Datorită acestei tehnologii, poți economisi timp, espressorul având nevoie de numai 30 de secunde de la apăsarea butonului pentru a începe procesul de preparare. De asemenea, economisești energie electrică datorită calificativului A pentru nivelul de consum de energie.
►Memorează până la 4 rețete favorite. Espressorul îți oferă posibilitatea de a memora până la 4 rețete personalizate: 2 pentru băuturi pe bază de cafea și 2 pentru băuturi pe baza de lapte. Aceasta funcție este ideala pentru a economisi timp și pentru a te bucura de băuturile tale favorite.
►Cea mai buna calitate și aroma a cafelei. Obține cafea cu un gust perfect, în fiecare zi, ceașcă după ceașcă. Arabica Latte este echipat cu tehnologia exclusivă Krups Quattro Force ce asigură o cafea echilibrată, plină de aromă și savoare. Aceasta tehnologie optimizează fiecare etapă a preparării cafelei pentru rezultate fără compromisuri.
►Râșnește ca o barista. Râșnița Krups este confecționată din inox ce oferă rezultate rapide și consistente. Alege una dintre cele 2 trepte de râșnire pentru rezultate personalizate.
►Infuzează ca o barista. Sistemul de infuzare UltraFlat asigură o tasare uniformă cu o forță de 30 de kg pentru cafea perfect măcinată, plină de savoare și aromă.
►Design din metal fiabil și de lungă durată. Interior de înaltă calitate și componente din inox ce oferă o încălzire rapidă pentru rezultate perfecte încă de la prima ceașcă. Espressorul necesită o infuzie și cantitate redusă de apă datorită sistemului de infuzie exclusiv. Râșnița conică din inox oferă un flux de apă optim pentru o savoare și aroma perfectă. Arabica Latte este confecționat din inox și asigură o calitate excepțională și performanță de lungă durată zi după zi.
►Presează ca o barista. Sistemul de presare UltraFlat asigură o presare uniformă cu o forță hidraulică de 30 kg pentru extracție perfectă a savoarei și aromei din cafea.
►Curață ca o barista. Sistemul Krups AutoClean Pressure scurge automat Sistemul Compact Thermoblok după fiecare băutură preparată, exact cum o barista ar face. Acest proces garantează că nicio picătură de apă nu va rămâne în espressor și un nivel scăzut de calcar pentru o întreținere ușoară și performanțe de lungă durată.
►Produs reparabil timp de 10 ani. Confecționat în Franța cu o garanție de 10 ani.

EA819E10-03.jpg

Specificații:
•Tip aparat: espressor automat.
•Tipuri băuturi: cafea, espresso, cappuccino.
•Putere: 1450 (W).
•Capacitate: 1.7 (L).
•Capacitate container cafea: 260(g).
•Presiune abur: 15 (Bar).
•Nr. Programe: 5.
•Afisaj / Panou de comandă: LCD.
•Material boiler: Thermo-block.
•Râșniță de cafea: ✓
•Indicator nivel apă: ✓
•Tip filtru AquaClean: ✓
•Recipient detașabil pentru resturile de cafea: ✓
•Tavă detașabilă: ✓
•Rezervor lapte: ✓
•Termostat reglabil: nu.
•Funcții / Opțiuni: memorează până la 4 rețete personalizate: 2 pentru espresso și 2 pentru cappuccino; •Ușor de curățat: datorită programului de întreținere automată, în timp ce recipientul pentru lapte este ușor de atașat, detașat și curățat, acesta fiind compus din 3 piese.
•Sistemul Krups Quattro Force pentru un espresso perfect: râșnire optimizată, presare, infuzare și autocurățare; 2 cafele negre preparate simultan.
•Conținut pachet: 1 x Espressor.
•Dimensiuni: 38 x 29 x 48 (L x A x I cm).
•Greutate: 7(kg).
•Garanție comerciala: 24 luni.
•Culoare: antracit.

EA819E10-04.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.