Espressor automat ESSENTIAL EA816570, Essential Display Cappucino, Set Auto Cappuccino XS6000 și duza de abur, Râșniță conică din metal, Ecran LCD, Espresso, espresso intens, cafea

COD: EA816570
Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 19 Ian. - Miercuri 20 Ian.

Fabricat în*:

France
Franța
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
2.559,99 Lei -38%
mai ieftin cu 960,99 Lei
1.599,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România

Descriere

Sistemul Pantentat Thermoblock Compact. Datorită sistemului KRUPS Thermoblock Compact, temperatura crește rapid, ca tu să te bucuri de o cafea fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.

Râșniță conică din metal. Obține un ristretto sau un espresso perfect datorită setărilor automate ale rașniței metalice sau ajustează setările manual conform preferințelor tale. 3 setări diferite variază de la o măcinare fină pentru espresso compact până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe. Materialele din care este fabricată garantează robustețea și performanța acesteia în timp. Savurează un espresso din boabe de cafea proaspăt râșnite pentru o aromă delicioasă.

Ecran LCD de mari dimensiuni. Acesta este intuitiv și usor de folosit, oferindu-ţi un control deplin pentru ca să obţii băuturile tale preferate printr-o simplă atingere de buton.

Recipient pentru boabele de cafea. Espressorul automat Krups are un design compact și dispune de un rezervor pentru apă de 1.7 L. De asemenea, are un recipient pentru 260 g de boabe de cafea.

Funcție de memorare. Produsul este prevăzut cu o funcţie de memorare ce-ţi permite să salvezi 2 reţete diferite de băuturi. Astfel, setările optime pentru prepararea băuturii tale preferate sunt păstrate pentru rezultate perfecte de fiecare dată.

Accesoriu pentru cappuccino XS6000. Acest recipient din inox permite păstrarea laptelui în condiții optime, chiar și în frigider. Folosește-l împreună cu duza pentru cappuccino pentru a obține o spumă de lapte densă, elementul principal pentru un cappucinno desăvârșit!

Produs reparabil timp de 10 ani. Conceput pentru a fi ușor de reparat; Livrare rapidă a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani; 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului