produse

Espressor automat DeLonghi Autentica ETAM 29.510.SB, 15bar, 1450W, 1,3L, râșniță încorporată, oprire automată, curățare auto, setare (temp, cantitate, grad măcinare) sistem eco, spumare manuală, argintiu

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 6 Dec. - Marți 7 Dec.

Fabricat în*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 2.699,99 Lei
Diferență: 950,00 Lei
1.749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Send To Service
COD: ETAM 29.510.SB

Descriere


Autentica întruchipează. Caracteristicile cheie ale tuturor aparatelor de cafea automate De'Longhi cu „ceva mai mult și special” pentru consumatori.
Esppressor ETAM29.510.SB AUTENTICA DeLonghi - automat de cafea ideal pentru un espressor dublu sau o cafea lungă , cu aromă delicioasă, care reproduce gustul și mărimea unei cafele americane făcute la filtru ce poate fi savurată în orice moment al zilei.

*Funcție cafea lungă: reproduce gustul și mărimea cafelei americane făcute la filtru, cu o simplă atingere de buton.
*Funcție Doppio+ : datorită unui proces inovator puteți obține un espresso dublu cu aromă bogată și un plus de energie.
*Spumant de lapte tradițional pentru o spumă de lapte netedă și mătăsoasă, pentru a crea băuturile preferate cu lapte precum cappuccino, caffe latte sau latte macchiato.Cracteristici esențiale:
-Tehnologia de măcinare, tehnologia de măcinare integrată macină întotdeauna boabele proaspăt, nivelul de măcinare poate fi ajustat în funcție de gust. Polizoarele conice din oțel sunt calibrate pentru o precizie de 100%.
-Cea mai proaspată cafea. sistemul Tubeless De'Longhi reduce la minimum cantitatea de pudră de cafea rămasă în interiorul râșniței, astfel încât numai cafeaua proaspăt măcinată este folosită pentru a vă crea espresso.
-Controlul temperaturii, sistemul Thermoblock De'Longhi pentru controlul ideal al temperaturii de preparare a cafelei, acest lucru se realizează doar prin încălzirea apei necesare fiecărei băuturi.
-Curățare și întreținere ușoară, pentru o igienă optimă, grătarul tăvii de scurgere poate fi plasat în mașina de spălat vase pentru curățare.Specificații:

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)