produse

Espressor automat De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S - 0132217127, 1450W, 19bar, 1.8l, Spumare automată, Latte Crema Hot and Cool, Cold Brew Extraction, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Silver

Cluj: Doar 2 rămase
Estimat livrare
Marți 30 Apr. - Joi 2 Mai

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 4.999,99 Lei
Diferență: 1.100,00 Lei
3.899,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ECAM450.65.S
EAN: 8004399026216

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Prepară peste 50 de băuturi calde, reci și cold brew cu espressorul automat De'Longhi Eletta Explore.
Bucură-te de spuma de lapte cald pregătită automat datorită tehnologiei LatteCrema Hot* și de băuturile răcoritoare cu lapte rece preparate cu tehnologia LatteCrema Cool* și tehnologia de extracție la rece, Cold Extraction. Ai propria cafenea acasă, iar atunci când ești în mișcare, iei cu tine băutura preferată cu ajutorul funcției To-Go.
*Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte sau băuturi pe bază de plante utilizate, de denumirea mărcii, de ingredientele și de valorile nutriționale.


DeLonghi_ECAM450.65.S_1.jpg
- LatteCrema Hot and Cool Technologies pentru spumă de lapte cald și rece automată*;
- Cold Extraction Technology pentru cele mai răcoritoare băuturi Cold Brew în mai puțin de 5 minute;
- Afișaj TFT de 3,5'' cu pictograme tactile colorate;
- Bean Adapt Technology reglează automat setările espressorului pentru fiecare tip de cafea pentru a asigura o extracție ideală a cafelei;
- Conectivitate Wi-Fi și aplicație mobilă;
- Sistem automat To-Go pentru căni de până la 16 cm.
*Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte sau băuturi pe bază de plante utilizate, de denumirea mărcii, de ingredientele și de valorile nutriționale.


DeLonghi_ECAM450.65.S_2.jpg
Tehnologiile LatteCrema Hot și LatteCrema Cool.
Tehnologiile exclusive De’Longhi LatteCrema Hot and Cool* prepară automat spumă de lapte cremoasă, la temperatura potrivită, din lapte de origine animală sau din lapte vegetal, prin simpla atingere a unui buton. LatteCrema Hot amestecă aburul, aerul și laptele pentru a pregăti automat spumă caldă și cremoasă de lapte, cu 3 niveluri de textură ce rezistă până la ultima picătură! LatteCrema Cool accentuează perfect notele dulci ale laptelui, menținându-l în același timp răcoros, pentru cea mai cremoasă experiență a cafelei reci, pe tot parcursul anului. Ambele carafe sunt echipate cu un sistem automat de curățare, toate componentele lor fiind compatibile cu mașina de spălat vase, pentru o curățare ușoară și în profunzime.
*Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte sau băuturi pe bază de plante utilizate, de denumirea mărcii, de ingredientele și de valorile nutriționale.


DeLonghi_ECAM450.65.S_3.jpg
Tehnologia Bean Adapt.
Grație Tehnologiei Bean Adapt, indiferent de tipul boabelor de cafea ales, espressorul va adapta cu ușurință setările pentru a asigura o extracție ideală a cafelei, păstrând și intensificând, astfel, toate aromele cafelei, oferindu-ți cea mai gustoasă băutură.


DeLonghi_ECAM450.65.S_4.jpg
Tehnologia Cold Extraction.

Prepararea băuturilor Cold Brew este acum posibilă în mai puțin de 5 minute, acasă. Tehnologia Cold Extraction transformă boabele preferate de cafea într-o ceașcă excelentă de Cold Brew, râșnindu-le și presându-le automat și infuzând pudra de cafea, cu apă la temperatura camerei, la o presiune foarte scăzută și extrăgând astfel aromele dulci ale cafelei. Băuturile reci preparate automat de Tehnologia Cold Extraction sunt și mai savuroase atunci când sunt servite cu gheață.


DeLonghi_ECAM450.65.S_5.jpg
Curăţare uşoară.
Tava de scurgere detașabilă și carafele pentru lapte pot fi spălate în mașina de spălat vase, asigurând întotdeauna o igienă maximă.


DeLonghi_ECAM450.65.S_6.jpg
Ecran cu funcție tactilă.

Cu un afișaj color de 3,5” și control tactil delicat, alegerea cafelei perfecte este ușoară și intuitivă.


DeLonghi_ECAM450.65.S_7.jpg
Aplicația Coffe Link.
Cu aplicația Coffee Link poți pătrunde cu ușurință în lumea cafelei: reglează setările espressorului cu ajutorul tehnologiei Bean Adapt, monitorizează și gestionează eficient procesul de preparare a cafelei, descoperă și crează peste 100 de rețete creative. Tot în aplicație poți găsi sfaturi și recomandări referitoare la modul de întreținere a espressorului.


DeLonghi_ECAM450.65.S_8.jpg
Ia cu tine băutura preferată.
Noua funcție To-Go livrează cantitatea ideală de băutură în cana termică, disponibilă în 3 dimensiuni, permițându-ți să te bucuri de băuturile preferate din cafea oriunde te poartă ziua.

 

Pentru a cunoaște mai bine produsul înainte de achiziție, cum se interacționează cu acesta, modul de lucru cu acesta, modul în care se întrețin sau curăță, vă recomandăm să accesați link-ul de mai jos, unde veți regăsi un playlist dedicat acestui espressor, direct pe canalul de YouTube De'Longhi HowTo.

 

 

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.