produse

Espressor automat Bosch VeroCup 100 TIS30129RW, negru

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Slovenia
Slovenia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
COD: TIS30129RW
Date brute
G: 8,20kg

Descriere

landing-pages-partener-bosch.jpg

Toate specialitățile de cafea la o atingere de buton - funcția OneTouch. Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialităților de cafea cu Funcția OneTouch are loc automat în cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei și a spumei de lapte este controlată automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare băutură este disponibilă cu o simplă atingere de buton.

Cafea măcinată fin pentru o aromă perfecta - CeramDrive. Unitatea de măcinare a cafelei, fabricată din material ceramic rezistent la uzură, îți macină fin cafeaua păstrând aroma deplină din fiecare bob. Gradul de măcinare poate fi ajustat în mod individual ceea ce îți garantează un gust mai bun și o aromă incomparabilă.

Intelligent Heater inside - aromă desăvârșită datorită temperaturii optime de preparare cu SensoFlow System de la Bosch. Temperatura optimă de preparare pentru o cafea espresso perfectă este între 90°C și 95°C. Dacă temperatura este prea scăzută, este eliberată numai o parte din aroma cafelei. Dacă temperatura este prea ridicată, cafeaua va prinde repede gust de ars. Sistemul inteligent SensoFlow System încălzește apa la temperatura optimă între 90°C și 95°C pe durata întregului proces de preparare pentru ca tu să te bucuri de un espresso cu o aromă desăvârșită și savoare incomparabilă.

Performanţă. Râșnița ceramică impresionează prin fiabilitate ridicată și maximum de aromă extrasă din fiecare bob de cafea. Optiuni suplimentare de preparare - spumă de lapte. Timp de încălzire redus - preparare rapidă. Pompă de apă cu funcţionare la presiune de 15 bari.

Întreţinere şi curăţare. Unitate de preparare detaşabilă - curățare ușoară doar sub jet de apă. Program automat de clătire rapidă la oprire, pornire apparat. Toate componente dispozitivului de spumare lapte - uşor de îndepărtat, separat şi curăţat (posibilitate curăţare în maşina de spălat vase). Tavă detașabilă de colectare apă, zaţ și cafea. Program complet automat pentru decalcifiere & curăţare (program combinat în calc'n'clean).

Alte detalii. Container pentru cafea boabe (max: 250gr) cu capac pentru păstrarea aromei. Ajustarea gradului de măcinare. Cablu de alimentare 1 m. Putere consumată: 1300 W max. Programare pentru duritate apă, filtru de apă, timp de oprire. Accesoriu opţional Filtru Brita Intenza - îmbunătățește gustul cafelei și protejează aparatul împotriva depunerilor de calcar. Funcție one-touch pentru Cappuccino, Latte Macchiato

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.