produse

Cafetieră cu râşniţă KRUPS Grind Aroma KM832810, 1000W, 10-15 cești de cafea, Boabe de cafea sau cafea măcinată, Programabilă până la 24 de ore

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Joi 25 Apr. - Vineri 26 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.007,99 Lei
Diferență: 208,00 Lei
799,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: KM832810
EAN: 3045380018037
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 7,60kg
L: 53,50cm
l: 42,00cm
Î:30,50cm

Descriere

Două moduri de preparare a cafelei: cu boabe de cafea sau cafea măcinată. Cu aparatul de cafea programabil Grind Aroma, alegeți fie o cafea proaspăt măcinată datorită râșniței sale integrate, fie un filtru de cafea bogat și aromat sau decofeinizat, cu programul său integrat de cafea deja măcinat.

Varietate de cafea. De la cafea proaspăt măcinată, datorită mașinii de măcinat integrată, până la cafea deja măcinată (decofeinizată de exemplu).

Întreținere ușoară. Râșnița externă este complet detașabilă și este sigură pentru mașina de spălat vase, precum și suportul filtrului și ulciorul.

Panou de control digital. Utilizare extrem de ușoară datorită indicatorilor de selecție pentru cafea boabe sau măcinată, funcției de pornire / oprire, numărul de căni, puterea cafelei, programarea cafelei dumneavoastră și detartrajul pre-programat.

Programabilă până la 24 de ore. Datorită temporizatorului, veți bea o cafea proaspăt preparată când vă treziți.

Oprire automată după 30 de minute. Funcția sa de oprire automată vă va opri automat aparatul de cafea după aproximativ 30 de minute de menținere la cald pentru o liniște sufletească completă.

Carcteristi:

Review-uri / Comentarii

3.0
2 review-uri
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(1)

Ionescu Șerban

24 Nov 2022

achizitie Cafetieră cu râşniţă KRUPS Grind Aroma KM832810

Achizitie verificata

Foarte mulțumit de achiziție, de serviciul magNET și de firma de curierat; aparatul își face treaba foarte bine, se poate prepara o cafea după dorințele fiecăruia adică și foarte tare și mai puțin așa cum ți-o dorești.
Recomand!

Ionescu Șerban

22 Mar 2023

categoric NU mare

Achizitie verificata

produsul incredibil de prost, incepand cu timpul extrem de mare in care se prepara cafeaua, urmand cu blocajul repetat al rasnitei de cafea si nu in ultimul rand cu pierderi MASIVE de apa din rezervor in timpul functionarii (am mers de 2 ori in service cu ea si nu stiu cum sa scap mai repede de asa produs prost)

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.