produse

Cafetieră Philips HD7435/20 [Gama Daily Collection]

Stoc epuizat

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 199,99 Lei
Diferență: 40,00 Lei
159,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD7435/20
Date brute
G: 1,58kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Oprire automată după 30 minute, pentru economisirea energiei şi siguranţă. La 30 de minute după prepararea cafelei, cafetiera se opreşte automat pentru a economisi energie şi a oferi siguranţă. Acest comportament se conformează reglementărilor UE, care se aplică tuturor cafetierelor fabricate în Uniunea Europeană. Dacă doreşti o cafea care să rămână fierbinte mai mult timp, Philips oferă cafetiere cu vas termorezistent.

Funcţia Aroma twister distribuie cafeaua pentru un gust intens. Această funcţie inteligentă din interiorul cafetierei amestecă uniform cafeaua care curge în vas pentru o aromă optimă şi consistentă, de la prima până la ultima ceaşcă.

Sistem anti-picurare pentru a turna o ceaşcă de cafea oricând doreşti. Cu sistemul anti-picurare, poţi să-ţi torni o ceaşcă de cafea înainte de finalizarea ciclului de preparare.

Comutatorul de alimentare cu LED se aprinde când cafetiera este pornită. Lumina roşie de pe butonul comutatorului iluminează atunci când cafetiera este pornită.

Componente lavabile în maşină pt. curăţare uşoară. Vasul şi suportul de filtru sunt lavabile în maşina de spălat vase.

Indicator pentru nivelul apei pentru umplere uşoară. Umple rezervorul de apă cu uşurinţă şi precizie cu ajutorul indicatorului pentru nivelul apei.

Design compact, perfect pentru 2-7 ceşti. Această cafetieră este concepută special pentru prepararea a 2 până la 7 ceşti de cafea (maximum 0,6 litri). Datorită designului său foarte compact, cafetiera ocupă puţin spaţiu în bucătărie.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Produse resigilate

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)