produse

Cafetieră Philips Grind & Brew HD7769/00, 1000W, Carafă sticlă, Rezervor 1.2l (1~12 porții), Boabe și măcinată, Recipient dublu boabe, Aroma Seal, Râșniță integrată (9 trepte), Păstrare la cald, Black Metal

COD: HD7769/00
Bucureşti: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 27 Iul. - Miercuri 28 Iul.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.029,99 Lei -32%
mai ieftin cu 330,00 Lei
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Documente oficiale

Manualul utilizatorului Philips HD7769/00 (lb. română pag. 15)17 ianuarie 2019918,78KB

Descriere

Râşniţă de boabe integrată pentru cafea proaspăt măcinată. Pentru a obţine gustul delicios al cafelei proaspăt măcinate, boabele de cafea sunt măcinate înainte de preparare. Această cafetieră este prevăzută cu râşniţe cu bavuri conice pentru o dimensiune optimă a granulelor măcinate, ceea ce asigură cel mai bun gust.

Recipient dublu pentru boabe proaspete, pentru mai multă varietate. Graţie recipientului dublu, poţi stoca două tipuri de boabe de cafea. Selectează ce tip de boabe vrei să foloseşti pentru prepararea cafelei. Poţi alege între cele două tipuri de boabe de cafea sau îţi poţi crea propriul amestec, selectându-le pe ambele.

Sistem de selectare a concentraţiei pentru a ajusta tăria cafelei. Ajustează tăria cafelei, de la o cafea slabă la una medie sau tare.

Adecvat şi pentru cafea măcinată. Poţi utiliza, de asemenea, cafea măcinată în locul boabelor de cafea. Funcţia de oprire a măcinării dezactivează râşniţa, astfel încât să poţi pune pur şi simplu cafea măcinată în filtru.

Sistem anti-picurare pentru a turna o ceaşcă de cafea oricând doreşti. Cu sistemul anti-picurare, poţi să-ţi torni o ceaşcă de cafea înainte de finalizarea ciclului de preparare.

Buton de selectare a măcinării pentru setarea gustului preferat. Personalizează gustul cafelei, alegând din 9 opţiuni pentru dimensiunea de măcinare. Selectează o granulaţie mică pentru un gust mai puternic al cafelei sau o granulaţie mare pentru o cafea la filtru mai slabă, cu aromă mai delicată.

Cronometru pentru trezire cu aromă de cafea proaspătă. Trezire cu aromă de cafea datorită cronometrului. Pregăteşte cafetiera, setează cronometrul şi cafeaua este gata la ora pe care o doreşti.

Selectează cu uşurinţă setările pentru cafea de la butonul de preparare. Mulţumită butonului de preparare convenabil, poţi selecta uşor şi poţi personaliza setarea preferată pentru cafea, de exemplu, numărul de ceşti şi tăria cafelei.

Durată reglabilă de păstrare la cald de la 10 minute la 2 ore. Selectează cât doreşti să rămână fierbinte cafeaua după preparare. Poţi ajusta timpul de oprire automat de la 10 de minute până la 2 ore.

Funcţia Aroma twister distribuie cafeaua pentru un gust intens. Această funcţie inteligentă din interiorul cafetierei amestecă uniform cafeaua care curge în vas pentru o aromă optimă şi consistentă, de la prima până la ultima ceaşcă.

Indicator pentru nivelul apei pentru umplere uşoară. Umple rezervorul de apă cu uşurinţă şi precizie cu ajutorul indicatorului pentru nivelul apei.

Aroma Seal pentru a menţine boabele proaspete în recipient. Aroma Seal pentru a menţine boabele proaspete în recipient.

magNET.ro este partener Philips Romania - Espressoare automate, accesorii originale
 

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Produse resigilate

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Breabăn Andrei

10 ian 2020

Cafetiera Philips

Cafetiera funcționează bine, face cafea de calitate.