produse

Cafetieră Philips Café Gaia HD7544/20

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD7544/20
EAN: 8710103769194
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 2,57kg
L: 26,50cm
l: 29,00cm
Î:39,50cm

Descriere

Vas termorezistent cu pereţi dubli din oţel inoxidabil, pentru a menţinerea temperaturii. Acest vas premium, termorezistent şi din oţel inoxidabil incasabil menţine întreaga aromă şi temperatură timp de peste 2 ore. Datorită designului cu pereţi dubli, cafeaua are o temperatură de cel puţin 65°C după 2 ore.

Blocare inteligentă a vasului termorezistent pentru păstrarea aromei. Vasul termorezistent este echipat cu un sistem inteligent de blocare care poate fi utilizat cu uşurinţă. Această blocare asigură păstrarea aromei şi a temperaturii atunci când vasul este scos din cafetieră.

Aromă bogată graţie fluxului de apă concentrat. Datorită fluxului de apă concentrat care este turnată peste stratul de cafea, se obţin cele mai bune arome din boabele de cafea.

Sistem anti-picurare pentru a turna o ceaşcă de cafea oricând doreşti. Cu sistemul anti-picurare, poţi să-ţi torni o ceaşcă de cafea înainte de finalizarea ciclului de preparare.

Compartiment depozitare cablu pentru amplasare uşoară în bucătărie. Cablul de rezervă poate fi stocat cu uşurinţă în compartimentul de depozitare din spatele cafetierei. Astfel, cafetiera este uşor de amplasat în bucătăria ta.

Oprire automată directă, pentru economisire energie şi siguranţă. După prepararea cafelei, cafetiera se opreşte automat pentru siguranţă şi economii de energie. Vasul termorezistent păstrează cafeaua fierbinte.

Indicator pentru nivelul apei pentru umplere uşoară. Umple rezervorul de apă cu uşurinţă şi precizie cu ajutorul indicatorului pentru nivelul apei.

*Cafeaua are o temperatură de cel puţin 65°C după 2 ore.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.