produse

Cafetieră DeLonghi Clessidra ICM17210, 1800W, carafă din sticlă, capacitate 1.25L, 10 cesti, senzor temperatură, sistem anti-picurare, indicator nivel al apei, oprire-automată, filtru detașabil, argintiu

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: De'Longhi România
COD: ICM17210
EAN: 8004399333253

Descriere

ICM17210.jpg

●Clessidra reprezintă echivalentul în limba italiană al cuvântului clepsidră. Nouă noastră inovație în materie de cafea prin picurare a fost inspirată de liniile și formele metodelor tradiționale de încărcare manuală, împreună cu flerul italian inconfundabil tipic pentru De’Longhi.
●Dacă sunteți în căutarea unei cafetiere cu un design contemporan și carafă din sticlă elegantă atunci aparatul de cafea CLESSIDRA ICM17210 este alegerea perfectă pentru dvs.
●Formă de clepsidra amintește de ritualul lent de preparare a cafelei și transmite elegantă și grație, finisajele premium și porțiunile de sticlă transparență creează un produs deosebit dar în același timp funcțional.
●Datorită tehnologiei sale de fabricare de înalta precizie, De’Longhi Clessidra a obținut certificarea de la Centrul European de Preparare a Cafelei (ECBC) pentru asigurarea extragerii perfecte a aromei în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.
●Replicând o tehnică de infuzare în stil barista, metodă filtrului de picurare oferă o infuzie uniformă și o extracție maximă a aromei, care are că rezultat o cafea cu un gust intens și bogat, datorită tehnologiei de înalta precizie, care prepară cafeaua filtrată la o temperatura precisă (92°C-96°C) și cu un timp de infuzie controlat, va puteți bucură de o ceașcă de cafea perfectă, cu aromă bogată, de fiecare dată.

ICM17210-001.jpg

Caracteristici esențiale:

-Certificat ECBC pentru cafea de înaltă calitate.
Sistemul de preparare este aprobat de ECBC (Centrul European de Preparare a Cafelei) în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, control precis al temperaturii (92°C-96°C) și al timpului de infuzie (între 4 și 6 minute), raport cafea măcinată / apă (7,5 grame la 125 ml).
-Proces automatizat.
Prin simpla apăsare a unui buton, reproduce automat cafeaua preparată prin încărcare manuală, procesul de preparare mai lent implică trecerea rapidă a apei, rezultând o aromă mai intensă și bogată. Controlul automat al debitului de apă asigura saturarea uniformă a cafelei pentru o aromă completă.
-Suport filtru de cafea.
Cafetiera este echipată cu o bază de captare a picăturilor pentru coșul de filtrare folosit, împiedicând astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafeței pe care este așezată.
-Indicator de nivel al apei.
Fereastră transparență oferă o indicație imediată asupra nivelului apei din rezervor, astfel încât să obțineți o cafea așa cum vă place, mai mult sau mai puțin concentrată.
-Sistem anti-picurare.
Datorită sistemului anti-picurare, puteți savura o ceașcă de cafea proaspătă înainte de finalizarea ciclului de preparare, întrerupând curgerea în cană, fără a varsă nici măcar o picătură. Supapa oprește automat picurarea cafelei, împiedicând astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafeței pe care este așezată.
-Program menținere temperatură.
Funcția păstrează la cald băutura preferată până la 40 de minute după terminarea procesului de preparare.
-Alarmă pentru decalcifiere.
În momentul în care este necesar să fie efectuat un program de decalcifiere, cele 2 butoane ale cafetierei se vor aprinde simultan.
-Filtru detașabil.
Filtru de hârtie în formă de V este foarte ușor de înlocuit
-Funcție oprire automată.
După prepararea cafelei, cafetiera se oprește automat după 40 min pentru siguranță și economisirea energiei.
-Componente compatibile cu mașina de spălat vase.
Procesele de întreținere și curățare sunt esențiale utilizării cafetierei, astfel, puteți introduce părțile componente ale acesteia (carafă, suportul filtrului) în mașina de spălat vase, conform instrucțiunilor prezentate în manualul de utilizare.

ICM17210-000.jpg

 

  • Temperatura de infuzare: 92-96°C;
  • Timp de saturare: 4-6 minute;
  • Accesorii incluse: o lingură de plastic și 4 filtre de hârtie.Specificații:

Utilizare: Rezidențial
Destinat pentru: Cafea
Tip alimentare: Cafea măcinată
Număr de cești 10
Tip panou de comandă:     Digital
Material carcasă:
Inox
Sticlă
 
Material recipient. Sticlă
Funcții:
Sistem Anti-picurare
Oprire automată
Timer Indicator luminos
Filtru detașabil și lavabil
Indicator nivel apă
Menținere la cald
Compatibil mașina de spălat vase
 
Accesorii incluse:
Lingură măsurare
Filtru de rezervă
 
Putere: 1800 W
Capacitate recipient: 1.25 l
Conținut pachet:
1 x Linguriță
1 x Cafetieră
4 x Filtru de hârtie
 
Lungime: 280 mm
Înălțime: 330 mm
Lățime: 188 mm
Greutate: 2.2 Kg
Culoare: Argintiu

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.