produse

Cafea boabe De'Longhi by KIMBO Gama Espresso Gourmet DLSC609 - 5513282351, Greutate 1kg, Prăjire ușoară, 80% Arabica 20% Robusta, Intensitate 3

Întreabă

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 119,99 Lei
Diferență: 40,00 Lei
79,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Acest produs este un consumabil.
COD: DLSC609
EAN: 8002200140649
849,99 Lei
849,99 Lei
849,99 Lei
2.399,99 Lei
3.099,99 Lei
3.299,99 Lei
3.299,99 Lei

Descriere

Tarie medie cu note perfect echilibrate între gustul dulce si aciditate, gratie unui amestec de cafea naturala Arabica cu boabe de cafea fermentata Arabica si Robusta. arte fine de condimente, biscuiti si paine proaspat coapta. Acest amestec este compus din boabe de cafea 80% Arabica si 20% Robusta. Boabe fermentate Arabica din Salvador si Guatemala dau acestui amestec un gust placut acid, specific fructelor. Cafeaua naturala Arabica braziliana imbunatateste structura cafelei ofera dulceata si note de flori. Boabele de cafea Robusta selectate cu atentie, provenind din insula Java, sunt excelente pentru a oferi un gust usor condimentat.

Boabe Arabica și Robusta. Un amestec din boabe 80% Arabica și 20% Robusta, rezultând un profil de aromă sofisticată cu o aciditate plăcută și corp bogat.

Direct de la boabe la ceașca de cafea. Savurează procesul, precum și rezultatele delicioase din ceașcă. Obține cafeaua perfectă printr-un proces de preparare complet.

Cafea proaspătă. Pentru a pastra boabele de cafea proaspete, depozitează-le într-un recipient etanș, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, pentru a maximiza prospețimea și aroma.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip cafea:Boabe
Greutate:1kg
Gamă:Espresso
Amestec:Gourmet
Robusta:20%
Arabica:80%
Cafeină:Cu
Supapă integrată:Da
Închidere:Nu
Altele:Pentru a păstra boabele de cafea proaspete, depozitează-le într-un recipient etanș, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, pentru a maximiza prospețimea și aroma.
Profil
Prăjire:2/6 (= Ușoară/Light)
Proces:Washed Robusta; Washed Arabica; Natural Arabica
Intensitate:3/6
Detalii corp:Mediu; aciditate și plinătate echilibrate
Detalii aromă:Bogată și echilibrată; note de biscuiți și pâine coaptă
Cremă:Culoarea nucilor; grosime 2-4mm; textură medie
Gust:Dulce
Aciditate:Balansată
Pâine coaptă (baked bread):Da
Biscuiți (biscuits):Da
Origini
Proveniență:Surse multiple (Coffee Blend)
Salvador:Da
Guatemala:Da
Brazilia:Da
Java (Indonezia):Da

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.